۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
03:12
کد خبر : 8915725
۲۱:۵۳

۱۳۹۶/۰۶/۱۹
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران:

ثبت و ضبط سیره شهداء، ثبت یک حادثه عظیم تاریخی است

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهداء علیه‌السلام استان تهران با تاکید بر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: سیره شهداء، ثبت یک حادثه عظیم تاریخی است.

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ حجت الاسلام والمسلمین مختار نظری در جلسه سیره پژوهی شهدای روحانی شهرستان رباط کریم اظهار داشت: سیره شهداء، ثبت یک حادثه عظیم تاریخی است و اگر جمع آوری، پیاده سازی، تدوین و تبدیل کتاب این اطلاعات شهدا انجام بگیرد، این کار خیلی ارزشمند خواهد بود و نسل های بعدی می توانند استفاده های بهتری از این کتاب ها داشته باشند. دفاع مقدس با واقعه کربلا گره خوره است و از این باب نیز خیلی اهمیت دارد.

وی گفت: برای احیاء ارزش‌ها در جامعه این کار انجام می‌گیرد و این کار فقط به خاطر قرب الی ‌الله است.

  در این جلسه پیگیری امور مربوط به شهدای روحانی، نحوه پیاده سازی اطلاعات آن‌ها ، مشکلات و معضلات موجود در مصاحبه با خانواده شهدای روحانی مورد بررسی قرار گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید