۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:37
کد خبر : 8915756
۰۸:۰۱

۱۳۹۶/۰۶/۲۰
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز:

شهید آیت الله مدنی عاشق ولایت/ بیت شهید مدنی پناهگاه فقرا بود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در آیین بزرگداشت شهیدمدنی، شهدای آذرشهر و روز شهرستان، با اشاره به علاقه شدید شهید آیت الله مدنی به امام خمینی(ره) گفت: شهید مدنی عاشق ولایت و ذوب در امام راحل بود.

به گزارش خبرنگار خبر گزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم  با بیان اینکه دین خداوند را می توان به وسیله زبان، مال و جان یاری کرد افزود: شهید مدنی با بذل جان خود در راه اسلام سبب عزت و ترویج دین شد.

وی شهید مدنی را فقیهی با بصیرت، زمان شناس، ساده زیست و مردمدار دانست و اظهار داشت: شهید مدنی به عنوان الگو و سرمشق روحانیت مسیر چگونه رفتار کردن با مردم را برای روحانیت ترسیم کرده است چراکه مردم به خصوص فقرا خانه او را پناهگاه خود می دانستند.

حجت الاسلام آل هاشم در بخش دیگری از سخنان خود مهم ترین تهدید کنونی علیه نظام جمهوری اسلامی را هجمه فرهنگی عنوان و بیان کرد: وظیفه نیروهای حزب اللهی در حال حاظر بسیار سنگین و مهم است چراکه دشمن قدرت ورود به میدان جنگ سخت را ندارد و از طریق جنگ فرهنگی وارد میدان نبرد شده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی هدف دشمن از تهدید فرهنگی علیه نظام را گرفتن جوانان و نوجوانان از سر سفره نظام اسلامی دانست و تاکید کرد: امروز دیگر برنامه های فرهنگی سنتی جوابگو نیست و باید با ایده هایی نو دین را به جوانان و نوجوان معرفی کرد.

آیین بزرگداشت شهید مدنی، شهدای آذرشهر و روز شهرستان در مسجد جامع آذرشهر برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید