۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:21
کد خبر : 8916033
۱۲:۱۰

۱۳۹۶/۰۶/۲۰
وقتی شهردار تهران جوابگوی تصمیماتش نیست

طفره نجفی از پاسخگویی

محمدعلی نجفی شهردار تهران پاسخگویی در خصوص به کارگیری غیرقانونی ۳ معاونش را به بعد موکول کرد و به بازدیدش از نمایشگاه ادامه داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، روز گذشته در ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش بعضی از اعضای شورا از جمله محمد علیخانی به نحوه انتصابات در شهرداری تهران اعتراض داشتند. 

بر همین اساس، محمد علیخانی در تذکری به شهردار تهران اعلام کرده بود که سه نفر از معاونان شهردار، بازنشسته هستند و براساس قانون شهرداری تهران، به کارگیری آنها غیرقانونی است و قرار شده کمیسیون حقوقی شورا این موضوع را بررسی کند. 

محمدعلی نجفی در حاشیه افتتاح پانزدهمین نمایشگاه عطر سیب در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه اعتراض‌هایی در خصوص به کارگیری 3 معاون بازنشسته شما از سوی اعضای شورای شهر مطرح شده است و چه اقدامی انجام خواهید داد، گفت: بنده در این خصوص بعداً صحبت خواهم کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید