۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
05:56
کد خبر : 8917977
۱۳:۰۹

۱۳۹۶/۰۶/۲۴
تحولات میدانی دیرالزور

ارتش سوریه جاده المیادین-دیرالزور را قطع کرد

عملیات ارتش سوریه در حالی در دیرالزور ادامه دارد که نیرو‌های مقاومت موفق شدند در جنوب شرق این شهر کنترل چند ارتفاع مهم را به دست گیرند و بدین ترتیب جاده المیادین-دیرالزور قطع شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، عملیات ارتش سوریه و نیرو‌های مقاومت در ریف شمال غربی شهر دیرالزور در شرق این کشور همچنان ادامه دارد.

یک منبع نظامی اعلام کرد که نیرو‌های سوری در عملیات خود موفق شدند روستای «البغیلیه» واقع در این محور را از تروریست‌های داعش پس بگیرند.

اندازه واقعی

پس از آزادسازی این روستا، یگان‌های مهندسی ارتش سوریه در حال پاکسازی مواد منفجره و بسته‌های انفجاری هستند که تروریست‌ها در این منطقه کار گذاشته اند.

نیرو‌های سوری بعدظهر پنجشنبه (روز گذشته) دامنه عملیات خود را در محور‌های شرقی و غربی دیرالزور گسترش دادند و موفق شدند گردان «ضامن» در جنوب غرب فرودگاه دیرالزور را ازاد کنند.

نیرو‌های سوری همچنین ایستگاه پمپاژ آب واقع در «المریعیه» را از تروریست‌های داعش پس گرفتند.

در کنار نیرو‌های زمینی، جنگنده‌های سوری و توپخانه ارتش سوریه با حملات گسترده مقر‌های داعش را در روستا‌های «عیاش، الجنینة، حویجة صکر، المریعیة، و الحسینیة» واقع در ریف دیر الزور هدف قرار دادند.

نیرو‌های سوری در حال حاضر در پی تأمین امنیت باند‌های فرودگاه دیرالزور و آماده کردن آن برای پرواز هستند.

خبرگزاری اسپوتنیک نیز گزارش داد که ارتش سوریه در جنوب شرق دیرالزور کنترل ارتفاعات «کروم» و ۳ ارتفاع مشرف بر جاده دیرالزور-المیادین را به دست گرفت.

یک فرمانده میدانی سوری تصریح کرد که با این پیشروی، جاده دیرالزور-المیادین قطع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید