۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:48
کد خبر : 8919392
۰۸:۰۷

۱۳۹۶/۰۶/۲۷
با موضوع فاجعه میانمار و با حضور چهره های شعر حوزه؛

محفل ادبی شمشیر قلم در فرهنگسرای الغدیر تبریز برگزار شد

محفل ادبی شمشیر قلم با موضوع فاجعه میانمار همزمان با روز ملی شعر و ادب با حضور چهره های شعر حوزه از سراسر کشور در فرهنگسرای بزرگ الغدیر تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز برگزاری این نشست با رویکرد ظلم ستیزی را با سه محور اصلی وقوع فاجعه اخیر نسل کشی مسلمانان در میانمار، قرار گرفتن در آستانه ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) و سالروز در گذشت شاعر نام آشنای ایران زمین محمد حسین بهجت تبریزی ملقب به شهریار با حضور علماب عظام شاعران بنام برشمرد.

حجت الاسلام احمد حمیدی افزود: در این برنامه که محفل شعرخوانی شاعران حوزوی به زبان آذری و فارسی است، شاعران حوزوی آذربایجان شرقی و چند تن از چهره های شعر حوزه از سراسر کشور به شعرخوانی پرداختند.

وی با تاکید بر آموزه های دینی مبنی بر ظلم ستیزی در سراسر جهان، اظهار داشت: تکلیف شرعی مسلمانان است تا در برابر فاجعه میانمار سکوت نکنند چرا که واقعه کربلا نیز به خاطر قیام امام حسین (ع) در برابر ظلم اتفاق افتاد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید