وی افزود: ما در مجلس خبرگان 6 کمیسیون داشتیم و حدود 30 نفر از اعضای جدیدالورود مجلس خبرگان در هیچ کدام از این کمیسیونها نبودند و نظر به حجم بالای کار کمیسیون سیاسی این کمیسیون به 3 کمیسیون دیگر تبدیل شد که یک کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و یک کمیسیون اقتصادی با قید دوفوریت در مجلس خبرگان تصویب و تشکیل شد.
آیتالله خاتمی ادامه داد: طرح دیگر ما اصلاح آئیننامه انتخابات مجلس خبرگان رهبری بود و بر این اساس قرار شد شش ماه قبل از انتخابات دوره بعد تدارک انجام انتخابات مجلس خبرگان دیده شود بهگونهای که 3 ماه مانده به تشکیل دوره جدید مجلس خبرگان اعضای آن مشخص باشند تا کشور هیچگاه بدون مجلس خبرگان نباشد. مواردی هم در رابطه با تجمیع انتخابات مطرح شد که بهتدریج مورد بحث صورت میگیرد.
عضو هیئترئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به موارد مطرحشده در نطقهای نمایندگان مجلس خبرگان، گفت: نمایندگان محترم مجلس خبرگان در نطقهای خود مواردی را مطرح کردند که از جمله مهمترین آنها بحث مطالبهگری بود که مورد تأکید رهبر انقلاب نیز بوده است، بر همین اساس پیشنهاداتی در رابطه با برگزاری جلسه مشترک مجلس خبرگان با اعضای هیئت دولت و هیئت رئیسه مجلس برای انعکاس مشکلات حوزههای انتخابی نمایندگان مطرح شد.
وی تصریح کرد: مسئله دیگر مسئله فضای مجازی بود که ما در این حوزه نگرانی جدی داریم، نگرانی ما درباره مسائل اخلاقی و فرهنگی است و ما از اینکه مردم مطلع باشند نگران نیستیم. دولت محترم نباید اجازه دهد که سایتها و فضاهای فاسد مجازی به مردم خط دهند و سخن ما این است که این فضا باید مدیریت شود.
آیتالله خاتمی خاتمی ادامه داد: مسئله دیگر قصه فاجعهبار حجاب است، امروز برخی بهسمت بیحجابی میروند و دولت باید در نهادهای زیر نظر خود به این موضوع دقت کند.
عضو هیئترئیسه مجلس خبرگان رهبری درباره موضوع آموزش و پرورش اظهار داشت: انتظار ما از معلمان محترم این است که امانتدارانه عمل کنند. وزیر آموزش و پرورش ترسیمکننده مدیران آینده کشور است.
وی در ادامه درخصوص مسائل بینالمللی گفت: مجلس خبرگان اراجیفی را که ترامپ گفته محکوم میکند و آن را در شأن یک رئیسجمهور نمیداند. آنچه ترامپ گفته مسائل کاملاً سطحی و بیاساس و کذب بوده و امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه مخالفت با آمریکا متحد است.
آیتالله خاتمی همچنین خاطرنشان کرد: مسئله همهپرسی در اقلیم کردستان عراق خطر بزرگی است، دشمن مدتهاست که برای ساختن اسرائیل جدید در این منطقه تلاش میکند و قصد دارد آن را با تجزیه عراق شروع کند، لذا اگر ما میخواهیم جنگی نباشد، نباید این همهپرسی فتنهگرانه صورت بگیرد.
عضو هیئترئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پاکسازی نسلی در میانمار در جریان است و رئیس دولت این کشور که جایزه صلح نوبل هم گرفته بهدروغ میگوید این کار تقصیر مسلمانان است. در همین راستا میطلبد که جهان اسلام بهفکر باشد تا در مقابل چنین فاجعههایی که بر مسلمانان میرود متحد باشند.
وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از پیروزیهای جبهه مقاومت در عراق و سوریه گفت: ما نگرانیم که هنوز غم داعش که در حال کشیدن نفسهای آخر است تمام نشده، اما دشمن در پی تولید فتنه دیگری است و امیدواریم مسئولان اقلیم کردستان در میدان اسرائیل بازی نکنند.