۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:04
کد خبر : 8922515
۲۲:۲۳

۱۳۹۶/۰۶/۳۱
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه:

تشکیل حکومت مهدوی نیازمند مبارزه با استکبار جهانی است

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه با بیان اینکه تشکیل حکومت مهدوی نیازمند مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: امروز دشمن به جنگ با اعتقادات و باور‌های دینی برخاسته و باید با شبه پراکنی‌ها مبارزه کرد.
 به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سرهنگ علی نیک یاد در سخنان قبل از خطبه‌های نماز جمعه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بر لزوم تبیین و تقویت روحیه ایثار و شهادت و مقاومت در برابر استکبار جهانی تاکید کرد و گفت: پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی تنها با روحیه جهادی و انقلابی محقق می‌شود.
 
وی با بیان اینکه تشکیل حکومت مهدوی نیازمند مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: امروز دشمن به جنگ با اعتقادات و باور‌های دینی برخاسته و باید با شبه پراکنی‌ها مبارزه کرد.
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه اظهار کرد: دشمن با علم به اینکه توان رویارویی نظامی با جمهوری اسلامی را ندارد، با راه اندازی تشیع انگلیسی و جریان شیرازی‌ها در عراق و تسنن آمریکایی و پشتیبانی شبکه‌های ماهواره‌ای در صدد ضربه به اعتقادات برخاسته و لذا باید مراقبت کرد تا در دام این توطئه‌ها گرفتار نشویم.
 
وی جنگ دیگر دشمن را تحریم‌های اقتصادی دشمن دانست و از اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بعنوان عملیات پدافندی در برابر این جنگ یاد کرد.
 
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: جبهه استکبار در عرصه سیاسی بدنبال نفوذ در ارکان تصمیم ساز و تصمیم گیر نظام اسلامی است تا از این طریق عقبه انقلاب اسلامی را با انحراف و چالش مواجه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید