
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل سرهنگ جهانبخش عطایی در نشست خبری با خبرنگاران بسیجی گفت: امروز عرصه، عرصه جنگ نرم است و مهم ترین بعد آن بحث انتقال و تبادل اطلاعات است و بسیج باید در این زمینه قوی تر عمل کند چرا که قسمت اعظمی از این جنگ نرم و فرهنگی را باید بوسیله اهل رسانه و خبر انعکاس و پوشش داد و این کار خبر را بیش از پیش حساس می کند.
وی گفت: ما باید اسطوره های مقاومت خود را در هر زمینه اعم از اقتصادی و فرهنگی و نظامی به مردم جامعه به خصوص جوانان خود بشناسانیم و به عنوان الگو معرفی کنیم چرا که یکی از چیزهایی که آینده یک جامعه را می سازد الگوها و اسطوره های آن جامعه است.
عطایی افزود: الگوهایی همچون شهید چمران و شهید همت اسطوره های دفاع مقدس ما بودند که باعث رویش جوانانی همچون شهید حججی شدند تا خود آنها هم اسطوره دیگری برای جوانان این مرز و بوم شوند و این جز با حضور موثر اهالی فرهنگ و رسانه میسر نمی شود.
وی با اشاره به هفته دفاع مقدس افزود: سپاه ناحیه مقاومت خلخال در این هفته برنامه های متنوعی را با هدف انتقال مفاهیم مقدس مقاومت و مبارزه و مقاومت به جوانان تدارک دیده است که مهم ترین آن تجمع بسیجیان و رزمندگان و تجلیل از فرمانده های پیشکسوت سپاه است.
وی افزود با برنامه ریزی هایی که انجام داده ایم در کل شهرستان خلخال دهها برنامه متنوع فرهنگی ورزشی اجرا خواهد شدو امیدواریم بتوانیم دین خود را به نظام و انقلاب و شهدایی که حق بزرگی به گردن ما دارند ولو به اندازه یک قطره ادا کنیم.