خبرهای داغ:
مدیر آموزش و پرورش نهاوند عنوان کرد

هدف غایی آموزش و پرورش تربیت دانش‌آموزان برای رسیدن به حیات طیبه

مدیر آموزش و پرورش نهاوند گفت: در وزارت آموزش و پرورش چشم اندازی داریم به نام سند تحول بنیادین که طبق این سند، آموزش و پرورش باید دانش آموزانی را تربیت کند که به حیات طیبه برسند.
کد خبر: ۸۹۲۷۴۸۴
|
۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰

هدف غایی آموزش و پرورش تربیت دانش آموزان برای رسیدن به حیات طیبههادی سلگی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران باوفایش اظهار داشت: با گذشت حدود 1400 سال از قیام امام حسین(ع)، نه تنها این قیام کهنه نشده است بلکه هر سال نسبت به سال قبل تازه تر شده و درس های جدیدی به ما می آموزد؛ درس‌هایی که مختص زمان خاصی نیست و برای هر دوره ای کارآمد و روشنگر است.

وی با اشاره مناسبت‌های هفته اول مهر گفت: هفته‌ای که گذشت مقارن با دهه اول محرم عزای سرور و سالار شهیدان و هفته دفاع مقدس بود یادآور رشادت‌های جوانان و غیور مردانی ایران در هشت سال دفاع مقدس بود که دشمن نتوانست حتی یک وجب از خاک ما را تصرف کند و از سوی دیگر آغاز بهار تعلیم و تربیت بود؛ بهاری که در آن زنگار جهل و نادانی با علم و دانش زدوده می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش نهاوند با اشاره به نقش بسیار مهم خانواده ها در رسیدن آموزش و پرورش به اهداف خود گفت: آموزش و پرورش در قالب سند تحول بنیادین اهداف بزرگی را برای خود ترسیم کرده است که بدون همراهی و مشارکت سایر دستگاه ها و از همه مهمتر خانواده ها، نمی تواند به آن اهداف برسد.

وی افزود: اگر در مدرسه مطلبی به دانش آموز گفته شود و در خانه مطلبی مغایر آن، هیچ‌گاه نمی توانیم به نتیجه مطلوب برسیم، بنابراین لازم است که خانه و مدرسه در یک راستا و برای رسیدن به هدفی واحد حرکت کنند.

سلگی تصریح کرد: در وزارت آموزش و پرورش چشم اندازی داریم به نام سند تحول بنیادین که طبق این سند، آموزش و پرورش باید دانش آموزانی را تربیت کند که به حیات طیبه برسند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌هایی که ما انجام داده ایم در مدارسی که مشارکت اولیا با مدرسه بیشتر بوده خروجی آن نیز بهتر است و در مدارسی که ارتباط خانه با مدرسه کمتر بوده خروجی نیز رضایت بخش نیست.

مدیر آموزش و پرورش نهاوند ابراز داشت: تفکر نادرستی که در جامعه وجود دارد این است که زمانی که از اولیا دعوت می شود در مدرسه حضور یابند، اولیا فکر می کنند که حتما باید کمک مالی به مدرسه بدهند در حالی این طور نیست و دعوت از اولیا برای هماهنگی بیشتر با مدرسه و مشارکت فکری با آنان است.

وی با بیان این که در هفته اول مهر آموزش و پرورش برنامه های فرهنگی مهمی همچون غبارروبی نمازخانه ها، زنگ نماز و برگزاری سوگواره احلی من العسل را داشته است، گفت: آموزش و پرورش نهاوند در تابستان امسال نیز در قالب پروژه مهر، مدارس را از هر جهت برای ورود حدود 25 هزار دانش آموز نهاوندی آماده کرد تا دانش آموزان بدون هیچ دغدغه و مشکلی وارد کلاس‌های درس بشوند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار