۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
20:11
کد خبر : 8929640
۱۶:۰۴

۱۳۹۶/۰۷/۱۴
امام‌جمعه شاهرود:

چیزی از برجام برای مذاکرات مجدد باقی نمانده است/ شکست‌های مداوم دشمنان یکی از عوامل مطرح کردن همه‌پرسی کردستان عراق است

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین امینی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان شاهرود گفت: آمریکا در مسئله برجام بدعهدی کرده است و نباید مجدد این اشتباه را تکرار کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت الاسلام والمسلمین عباس امینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شاهرود در مصلی این شهر با اشاره به بدعهد‌های آمریکا در برجام اظهار کرد: آمریکا در مسئله برجام بدعهدی کرده است و نباید مجدد این اشتباه را تکرار کرد.
وی با بیان اینکه مسئولان دیدگاه خود را نسبت به مسئله برجام تغییر دهند افزود: مذاکره مجدد برجام امکان‌پذیر نیست چراکه باوجود تخریب و بدعهدی‌های آمریکا چیزی از برجام برای مذاکره مجدد باقی نمانده است.
امینی با اشاره به توطئه‌های دشمن علیه کشور‌های مسلمان بیان کرد: برگزاری همه‌پرسی کردستان عراق ازجمله توطئه‌هایی است که با حمایت آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشور‌های مسلمان در منطقه طراحی‌شده است.
وی شکست‌های سنگین و مداوم دشمنان را در خاورمیانه یکی از عوامل مطرح کردن این همه‌پرسی برشمرد و افزود: جامعه مسلمان در کشور‌های ایران، عراق و ترکیه می‌تواند برای مقابله با این توطئه‌ها کارساز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید