۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:49
کد خبر : 8934896
۰۶:۴۵

۱۳۹۶/۰۷/۲۵
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قم مطرح کرد

آسمان امن قم برای پرندگان مهاجر

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قم گفت: شکار هر نوع از پرندگان بومی و مهاجر در استان قم ممنوع بوده و پروانه شکار برای متقاضیان صادر نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، طیب احمدی با اشاره به ممنوعیت صدور پروانه شکار پرندگان در قم، گفت: در استان قم عمدتاً تالاب‌های مره و بهشت معصومه در فصول زمستان و بهار میزبان پرندگان مهاجر از انواع آبزی، کنار آبزی و شکاری هستند.

وی در ادامه افزود: تالاب‌های استان قم در فصل مهاجرت پرندگان از سوی محیط بانان و مأموران اجرایی این اداره کل کاملا مورد نظارت و پایش قرار گرفته و با متخلفانی که در این مناطق به شکار و صید پرندگان اقدام کنند، بر اساس قوانین به شدت برخورد می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قم در پایان تصریح کرد: شهروندان می‌توانند گزارش‌های خود از هر گونه تخلف زیست محیطی به ویژه نگهداری و شکار و صید جانوران وحشی را با شماره تلفن‌های 32602981 و 36633299 در میان بگذارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید