۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:44
کد خبر : 8934983
۰۹:۵۸

۱۳۹۶/۰۷/۲۵

دیدار و سرکشی از خانواده شهیدمحمدرسول دلفانی در صحنه

جمعی از مسئولین شهرستان صحنه از خانواده شهیدمحمدرسول دلفانی دیدار و سرکشی نمودند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، جمعی از مسئولین شهرستان صحنه از خانواده شهید محمدرسول دلفانی دیدار و سرکشی کردند.

 

در این دیدار نورالدین فرزادی پور در ابتدای این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، زنده نگه داشتن یاد و تکریم خانواده های آنها را از مهمترین وظایف مسئولین بر شمرد و افزود: شهیدانی که 8 سال برای پایداری از انقلاب جنگیدند و جان خود را در راه انقلاب نثار کردند، اجرا آنها نزد خدا محفوظ است و وظیفه ی ما بعنوان مسئولین پاسداشت و تکریم خانواده های آنهاست.

 

وی ادامه داد: شهدا همچون ستارگانی درخشان بر آسمان ایران اسلامی می درخشند و ما همواره باید به یاد این عزیزان باشیم.

 

فرزادی پور خاطر نشان کرد: شهدا در برهه ای زمان و تاریخ در لبیک به مقتدای خود  جان مطهرشان را نثارآرمانهای انقلاب و ولایت فقیه کردند و امروز بر ما تکلیف است تا راه سبز شهدا را گرامی بداریم .

 

فرماندار شهرستان صحنه در پایان گفت: ما همه مدیون شهدا هستیم بنابراین باید از نزدیک جویای مشکلات این خانواده ها باشیم.

 

شهید دلفانی از رزمندگان لشکر محمد رسول‌الله(ص) در سال 67 درمنطقه زبیده دهلران در حین درگیری با بعثیان عراقی و در سن 19 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر وی پس از 29 سال در منطقه دهلران تفحص شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید