۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
21:19
کد خبر : 8935193
۱۳:۴۳

۱۳۹۶/۰۷/۲۵

بیانیه پایگاه المهدی(عج) دانشکده علوم قرآنی شاهرود در محکومیت سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا

دانشجویان پایگاه المهدی(عج) بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی شاهرود در محکومیت سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا بیانیه ای صادر کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دانشجویان پایگاه المهدی (عج) بسیج دانشجویی دانشکده علوم قرآنی شاهرود در محکومیت سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا بیانیه‌ای صادر کردند.
متن بیانیه به شرح ذیل می‌باشد:
بسم رب الشهدا والصدیقین
یاای‌ها النبی حرض المومنین علی القتال ان یکن منکم عشرون صبرون یغلبوا مائتین و ان یکن منکم مائه یغلبوا الفا من الذین کفروا بانهم قوم لا یفقهون
نطق نفرت پراکنانه و مزورانه رئیس جمهور ایالات متحده درباره ایران، نشان از جهل و بدخواهی کسی داشت که حتی در کشور خود هم منفور و متهم به نژادپرستی و نگاه جنسیتی است.
استقبال دیکتاتور‌های منطقه و نخست وزیر رژیم سفاک و اشغالگر صهیونیستی در برابر انتقاد صریح و بی درنگ جامعه جهانی به خوبی حکایت از آن دارد که این سخنان تا چه پایه، بی اساس، دروغ و بدور از واقع بینی بوده است.
رئیس جمهور مزور و بی اطلاع آمریکا در حالی بیهوده تلاش می‌کند میان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی تفرقه بیاندازد؛ که برای خوشحال کردن دیکتاتور‌های آل سعود، از خلیج همیشه فارس با نامی مجهول سخن می‌گوید و طرح‌هایی از این دست به خوبی عمق تزویر و دروغ گویی وی را بر ملا می‌کند و مشخص می‌کند که دشمنی ترامپ نه با جمهوری اسلامی که با ملت ایران است، ملتی که برای هزاران سال منادی آزادی استقلال و مامن حق طلبان در این فلات پهناور بوده است. ملت شریف ایران که از یک قرن پیش پا در راه استقلال و آزادی نهاد، بزرگ‌تر از آن است که فریب چنین مهمل گویی‌هایی را بخورد یا مرعوب رجزخوانی این طبل میان تهی گردد.
همانگونه که جناب آقای روحانی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایرانبدرستی تاکید داشتند، ایران در دفاع از خویش مصمم است و هیچ فرد و گروه و قدرتی نمی‌تواند به بهانه‌های واهی و برای خوش کردن دل اتحاد شوم صهیونیست‌ها و سعودی ها، با تهدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تحریم، خللی در عزم دفاعی ایرام بوجود آورد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در طول هشت سال دفاع مقدس، در کنار برادران ارتشی و بسیجی خود سینه سپر کرد تا با وجود تمام حمایت‌های آمریکا و متحدان سعودی و صهیونیستی اش، دست صدام را در تعرض به خاک پاک ایران از بازو قطع کند، همواره از پشتیبانی آحاد ملت ایران برخوردار بوده است.
پیوستن خیل عظیمی از مردم ایران به سپاه پاسداران و جانفشانی این شیرمردان خدایی در دفاع از کیان و کیش و میهن، بهترین گواه محبوبیت این نهاد دفاعی کشور است، دوران دفاع مقدس بخوبی نشان داده که اگر لازم باشد برای دفاع از سرزمین پاک ایران، همه ملت پاسدار ایران خواهد شد تا متجاوز سرافکنده و شرمسار، حتی به خیال تهدید ایران خطر نکند.
ندای دانشجویان بسیجیان پایگاه المهدی دانشکده علوم قرآنی شاهرود به شدت سخنان رئیس جمهور آمریکا را محکوم می‌کند و یکبار دیگر اعلام می‌کند که پشت سر رهبر عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله امام خامنه‌ای و در کنار دولت محترم، در دفاع از عزت، استقلال و آزادی جمهوری اسلامی استوار خواهد ایستاد و بار دیگر عهد خود را در دفاع از ایران و اسلام با خواهران و برادران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجدید کرده، اعلام می‌کند که در صورت بروز هرگونه تهدیدی، همه فدائیان دوشادوش پاسداران از استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران دفاع خواهند کرد.
درود بر ایران، درود بر استقلال، درود برآزادی و درود بر جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید