۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:43
کد خبر : 8936292
۲۲:۳۸

۱۳۹۶/۰۷/۲۷
در دیدار رئیس بسیج عشایری کشور با امام جمعه اصلاندوز مطرح شد:

استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است

دیدار رئیس سازمان بسیج عشایری با حجت الاسلام اسدزاده امام جمعه اصلاندوز از دیگر برنامه های سفر رییس سازمان بسیج عشایری به شهر اصلاندوز بود که در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد.

استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سردار علی پاشا محمدی فرهنگ بسیج و عاشورا را نشات گرفته از فرهنگ ومکتب  عاشورا عنوان کرد و افزود:  بسیجان و پاسداران در همه حال تا حد توان خود ظاهر شدند.

وی به برگزاری مسابقات تیراندازی بسیج عشایری در اصلاندوز اشاره کرد و گفت این مسابقات با حضور ۲۰ استان و با هدف ارتقای توان رزمی و  مهادت افزایی بسیجان برگزار می شود.

استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است

  رئیس بسیج عشایری کشور درپایان صحبت های خود هدف از این دیدار را تجدید بیت دوباره با ولایت و استفاده از رهنمود ها و بیانات امام جمعه اصلاندوز توصیف کرد.

حجت الاسلام اسدزاده نیز ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر و تشکر از مسئولان برگزاری مسابقات ، بسیج ناحیه عشایری پیش قدم در همه امورات منطقه عنوان کرد.

وی به سخنان معمار کبیر انقلاب اشاره کرد و گفت: ما واقعا ابهت غرب و شرق را در هم شکستیم که سخنان گستاخانه رئیس جمهور امریکا و تحریم های مختلف علیه ایران و سپاه پاسداران نشانگر این است که استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است.

حجت الاسلام اسدزاده به حضور اهالی در برنامه ها مراسمات ملی و مذهبی اشاره کرد و گفت مردم اصلاندوز همیشه در کنار سبز پوشان و ولایت فقیه هستند

استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است

امام جمعه اصلاندوز به بیان مشکلات این منطقه مخصوصا نبود استخر اشاره کرد و خواستار رفع مشکلات اصلاندوز توسط سپاه حضرت عباس (ع) و بسیج مستضعفین شد.

در این دیدار رییس سازمان بسیج عشایری کشور لوح تقدیر و هدایای به رسم یادبود به امام جمعه اصلاندوز تقدیم کرد.

استکبار جهانی سیلی محکمی از ایران خورده است

 خبرنگار خبرگزاری بسیج اردبیل، سعید زارع


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید