۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:33
کد خبر : 8940002
۰۵:۴۴

۱۳۹۶/۰۸/۰۶
امام جمعه ندوشن:

تحریم آمریکا علیه ایران خللی در اراده ملت ما ایجاد نمی‌کند

امام جمعه شهر ندوشن با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، گفت: این تحریم‌ها خللی در روند رو به رشد جمهوری اسلامی، عزم و اراده ملت برای حمایت و حضور آن‌ها در صحنه ایجاد نمی‌کند.
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ندوشن،  حجت الاسلام محمد جوادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ندوشن با بیان اینکه رئیس جمهوری آمریکا از کنگره کشورش خواسته است؛ تحریم‌هایی را بر ضد ایران وضع کند اظهار کرد: تحریم‌های آمریکا تاکنون کارساز نبوده و کاری نیز از پیش نخواهد برد.
وی با قدردانی از خدمات و تلاش‌های بسیج، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیرو‌های مسلح افزود: انقلاب اسلامی، انقلابی الهی، مردمی و خداوند حافظ آن است.
خطیب جمعه ندوشن در بخش دیگری از خطبه‌های نماز، حضور مردم در صحنه‌های مختلف را در حرکت رو به رشد نظام جمهوری اسلامی تحت رهبری‌های مقام معظم رهبری بسیار مهم ارزیابی کرد.
حجت السلام جوادی در بخش دیگری با تسلیت شهادت حضرت امام حسن مجتبی ع. پیرامون سیرت آن حضرت و صلح معروف امام حسن ع. مطالبی بیان داشت و افزود این قرارداد صلح باعث پیشرفت اسلام و مسلمین در آن مقطع زمانی شد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید