به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ پاسدار حسن رجب زاده در حاشیه برگزاری رزمایش صحرایی شهید حججی در منطقه گزیک درمیان اظهار داشت: این اردو از سه روز قبل با حضور 6 گردان امام حسین(ع) ، یک گردان فاتحین و مجموعه ای از گردانهای تکاور، پشتیبانی وخدمات رزمی در منطقه گزیک برگزار شد.
وی افزود: بیش از 2 هزار نفر از بسیجیان در این اردو شرکت کرده تا بخشی از توان آمادگی خود را در قالب تاکتیکهای کمین، ضد کمین، دفاع از پایگاه خود و حمله به پایگاه دشمن به نمایش میگذارند.
فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: در سپاه خراسان جنوبی تیپ انصارالرضا(ع) ، 12 گردان امام حسین، 1 گردان فاتحین ، گردان تکاور ، پشتیابی رزم ، خدمات ، فاوا ، بهداری و ستاد، به ماموریت خود برای دفاع از ارزشهای نظام به ماموریتهای خود ادامه میدهند.
رجب زاده با بیان اینکه حضور در میدان تیر، رزم شبانه و کار با ادوات نظامی از برنامههای این اردوی صحرایی است، افزود: این بسیجیان تمریناتی که از ابتدای سال به صورت تئوری فرا گرفته بودند را به صورت عملیاتی پشت سر گذاشتند.
وی بیان داشت: این گردانها که از روز چهارشنبه در منطقه مستقر شدند گردانهایی از شهرستانهای بیرجند، زیرکوه، درمیان، نهبندان و یک گردان بیت المقدس که متشکل از همه استان خراسان جنوبی است ، حضور دارند.
رجب زاده عنوان کرد: گردانهای امام حسین(ع)، فاتحین و بیتالمقدس همراه مجموعه پشتیبانی رزم، توپخانه، ادوات و پدافند در این اردو شرکت کردند.
رجب زاده با بیان اینکه برنامه های ما مبتنی بر تهدیدهای دشمن است، افزود: از ابتدای امسال با ابلاغ سلسه مراتب و ستاد کل نیروهای مسلح، ماموریت تیپ انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی که در چابهار بود، به مرزهای خراسان جنوبی منتقل شد زیرا با توجه به شرایطی که در منطقه و در کشور افغانستان بوده و پیروزیهای چشم گیری نیروهای مقاومت داشتند ، دشمن روز به روز بیشتر احساس خطر کرده وبه دنبال نقشه است.
فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: اگر امروز در منطقه کشور ایران آرامش و امنیتی دارد به برکت خون شهدایی است که با ایثار و شهادت خود نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
انتهای پیام/