۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
11:40
کد خبر : 8941118
۰۷:۴۲

۱۳۹۶/۰۸/۰۸

نجات معجزه‌آسای کودک خردسال در پارسیان

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان گفت: کودک خردسالی که به علت نا آشنایی با فنون شنا در آب‌های پارک ساحلی پارسیان در حال غرق شدن بود توسط مرزبانان این شهرستان به‌طور معجزه‌آسا نجات یافت.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ؛ سرهنگ علی‌اصغر خرم روی بیان کرد: مرزبانان پارسیان روز گذشته حین گشت زنی در نوار ساحلی پارک بوستانو بودند که متوجه می‌شوند کودکی خردسال در حال غرق شدن است.

 

سرهنگ خرم روی تصریح کرد: مأموران بلافاصله با همکاری اورژانس کودک را از آب بیرون کشیده و اقدامات اولیه امدادی را آغاز کردند.

 

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان گفت: این کودک خردسال جهت مداوا به بیمارستان انتقال و درحالی‌که اشک شوق از چشمان پدر و مادر وی و مردم حاضر در خشکی جاری بود؛ به آغوش خانواده خود بازگشت و خانواده وی از اینکه فرزند آنان نجات‌یافته بود خداوند را شکر کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید