۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
12:24
کد خبر : 8941828
۰۹:۱۴

۱۳۹۶/۰۸/۰۹

90 درصد فعالیت در دامگاه‌ها برای کسب درآمد است

علی نیکپور: 90 درصد فعالیت در دامگاه‌ها برای شکار پرندگان(سود) در پاییز و زمستان است و 10 درصد آنها برای تفریح شکار می‌کنند و در شب‌دام‌ها نیز تا 90 درصد برای تفریح و تا 10 درصد برای سود است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، یکی از کارشناسان محیط زیست از جامعه دانشگاهیان اظهار می‎دارد که بحث شکار پرندگان مهاجر را در دامگاه‌ها، آببندان‌ها و دشت و تالاب‌ها داریم.

علی نیکپور می‌گوید: به‌عنوان مثال اگر در دامگاه‌ها 300 شکارچی داریم، در آببندان‌ها 600 و در دشت 6 هزار نفر داریم که به شکار پرندگان مهاجر می‌پردازند و نگاه اقتصادی هر کدام از آنها به موضوع شکار نیز متفاوت است.

وی می‌افزاید: 90 درصد فعالیت در دامگاه‌ها برای شکار پرندگان(سود) در پاییز و زمستان است و 10 درصد آنها برای تفریح شکار می‌کنند و در شب‌دام‌ها نیز تا 90 درصد برای تفریح و تا 10 درصد برای سود است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید