۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
18:58
کد خبر : 8942703
۱۴:۵۹

۱۳۹۶/۰۸/۱۰
فرمانده ناحیه مقاومت پلدختر:

ضرورت تقویت انقلاب اسلامی با روحیه شهادت طلبی

فرمانده ناحیه مقاومت پلدختر گفت :اگر می‌خواهیم حرکت انقلاب تداوم پیدا کند لازم است که یاد و خاطره شهدا را داشته باشیم و راهی که شهدا آغاز کرده‌اند را ادامه دهیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج ازلرستان مراسم گرامیداشت و یادواره اولین شهید دانش‌آموز پلدختر با حضور فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت پلدختر، رئیس آموزش‌وپرورش، بخشدار و جمعی از دانش‌آموزان مدرسه پسرانه شاهد در این شهرستان برگزار شد.

سرهنگ محمد محمودوند در این مراسم اظهار داشت: اگر انقلاب اسلامی حرکتی پیش‌رونده و پیش برنده دارد به دلیل جان‌نثاری شهدا است و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری اگر می‌خواهیم حرکت انقلاب تداوم پیدا کند لازم است که یاد و خاطره شهدا را داشته باشیم و راهی که شهدا آغاز کرده‌اند را ادامه دهیم.
 

فرمانده ناحیه مقاومت پلدختر: افزود: باید اخلاص در عمل داشته باشیم اگر به‌جایی رسیدیم به برکت حرکت شهدا و امنیتی است که شهدا ایجاد کرده‌اند و باید قدردان خانواده آن‌ها باشیم.


رئیس آموزش‌وپرورش پلدخترگقت: شهرستان پلدختر 63 شهید دانش‌آموز و هشت شهید معلم تقدیم انقلاب و نظام کرده است.

جودکی خاطر نشان کرد : شهادت حیات معقول است و پیام شهدا دفاع از ارزش‌ها، دین و انقلاب است که باید درراه دفاع از ارزش‌ها جان خود را در طبق اخلاص بگذاریم و نگهبان این انقلاب باشیم.

وی تصریح کرد: شهدا پرچم‌داران فضیلت و جوانمردی هستند و امنیت و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌واسطه رشادت‌ها، حماسه‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و آزادگان است؛ تداوم راه شهدا رسالت امروز ملت است و هرگز اهداف شهدا از اهداف انقلاب و مردم جدا نخواهند شد.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید