۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
00:24
کد خبر : 8943811
۰۸:۳۵

۱۳۹۶/۰۸/۱۶
سردار جوانی در گفت‌وگو با «بسیج»:

وجود برخی نگاه‎های سیاسی موجب عدم کمک گرفتن دولت از بسیج است

یکی از دلایل عدم توجه دولت به بسیج وجود برخی نگاه‎های سیاسی و گرایش‎های سیاسی باشد که موجب می‎شود دولت کمتر به بسیج توجه کند و این ظرفیت‎ها راکد باشد که یک نوع جفای به مردم و کشور است.

سردار یداالله جوانی مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در گفت‎و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج عنوان کرد: بسیج یک ظرفیت عظیمی دارد که می‎توان در همه حوزه‎ها این ظرفیت‎ها را مورد بهره‎برداری قرار داد و اگر دولت به تناسب ظرفیت و نیازها به این ظرفیت عظیم بسیج مردمی توجه کند موفقیت‎ها و توفیقاتش روزافزون خواهد شد.

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه اظهار داشت: اگر دولت‎های ما بعد از سال‎های انقلاب و بعد از دفاع مقدس در برخی از حوزه‎ها توفیق آنچنانی نداشتند و نتوانستند مشکلات را حل کنند، شاید یکی از دلایل اصلی آن این است که از ظرفیت‎های مردمی کمتر استفاده کردند، ضمن اینکه امروزه ما مشکلاتی را در حوزه‎های مختلف داریم که اگر دولت بخواهد در حل این مشکلات موفق باشد و گام‎های روبه جلو را بردارد و نتیجه بگیرد هیچ راهی ندارد جز اینکه از ظرفیت‎های مردمی کمک بگیرد و بسیج آن مجموعه مردمی است که این ظرفیت‎های مردمی را سامان‎دهی کرده است.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید براینکه سپاه و بسیج در طول سال‎های گذشته همواره آمادگی خودشان را برای کمک به دولت‎ها به منظور حل مسائل و پیشبرد کشوراعلام کردند، تصریح کرد: اما وجود برخی نگاه‎های سیاسی و گرایش‎های سیاسی در دولت موجب شده دولت کمتر به بسیج توجه کند و این ظرفیت‎ها راکد بماند که یک نوع جفای به مردم و کشور است.

سردار جوانی در خاتمه با بیان اینکه مهمترین مشکلات ما در حوزه اقتصادی است خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی مردم پایه راه حل مشکلات اقتصادی است اکه بر این اساس بسیج می‎تواند در پیاده‎سازی الگوی اقتصاد مقاومتی و پیاده سازی سیاست‎های آن به دولت کمک کند و همین‎طور نسبت به مشکلاتی که در دیگر حوزه‎ها وجود دارد به کمک دولت بیاید و آسیب‎هایی که در آن بخش‎ها ایجاد شده را به حداقل برساند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید