۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:13
کد خبر : 8944068
۰۷:۰۵

۱۳۹۶/۰۸/۱۴

دانش آموزان باید خود را به سلاح علم و ایمان مجهز کنند

جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب، گفت: سلاح علم و ایمان خنثی کننده هر توطئه شوم دشمن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، سید حسن فاطمی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میناب در در اولین روز از هفته بسیج دانش آموزی گفت: در تربیت نسل سوم انقلاب بعد از خانواده معلم نقش کلیدی دارد.

جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه میناب افزود: دانش آموزان نسل های گذشته، پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به میز و کلاس درس ترجیح دادند و در نبرد با باطل در صف اول بودند و در جنگ سخت توانستند با الهام از فرامین امام و  الگو گرفتن از مکتب اهل بیت دشمن را ناکام سازند.

وی ادامه داد: آنها تربیت یافتگان مکتب اهل بیت بودند، مقاومت کردند، ایستادگی را سر لوحه کار خود قرار دادند و به درجه رفیع شهادت که همان مقام رستگاری و قرب الی الله است دست یافتند.

سرگرد فاطمی  تاکید کرد: دانش آموزان امروز بعنوان یک وظیفه خود را به سلاح علم و ایمان مجهز کنند،قله های رفیع مدارج علمی را فتح کنند و با تجهیز علم و ایمان در برابر دشمنان انقلاب  صف آرایی کنند.

فاطمی با بیان اینکه نباید اجازه طرح ریزی اهداف شوم در جنگ نرم به دشمن داده شود،گفت: علم و ایمان سلاح محکمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و خنثی کننده هر توطئه شوم دشمن است که باید خود را به این مقوله مهم مجهز کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید