۰۷ / تير / ۱۴۰۴ - 28 June 2025
18:13
کد خبر : 8944587
۱۱:۴۹

۱۳۹۶/۰۸/۱۵

سفر ریلی زائران کربلای معلی از اداره کل راه آهن شمالشرق (۱)

مدیر کل راه آهن شمالشرق (۱) گفت: بسیاری از زائران و راهپیمایان اربعین حسینی با انتخاب قطار از ایستگاه‌های راه آهن شاهرود، دامغان و سمنان به سمت کربلای معلی مسافرت خود را آغاز نمودند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، فرشاد زادخور در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس تمهیدات به عمل آمده توسط مسئولین ارشد راه آهن تعداد ۲۲۱ هزار صندلی قطار برای جابجایی زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شده است که این تعداد صندلی در ۷۰ رام قطار (در مسیر جنوب) و ۴۵ قطار فوق العاده (از مسیر شهر‌های مختلف از جمله حوزه استحفاظی این اداره کل)، به سمت ایستگاه راه آهن شلمچه و بالعکس پیش بینی شده است و این اداره کل نیزافتخار خدمت رسانی به زائران سفر معنوی ذکر شده را دارد.
زادخور افزود: این حجم ظرفیتی افزایش ۲۱ درصدی را نسبت به سال ۹۵ نشان می‌دهد و نکته قابل توجه آن که در راستای انتخاب وسیله‌ای ایمن، سریع وآسوده برای سفر، گروه‌های مختلفی از زائران کربلای معلی شهرستان‌های اطراف شاهرود و از جمله جمعی از طلاب اهل تسنن کشور‌های چین، اندونزی، افغانستان، تاجیکستان، بورکینافاسو و پاکستان، قطار را برای این حرکت عظیم انتخاب نموده و به این سفر معنوی اعزام شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید