۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:51
کد خبر : 8945019
۱۵:۲۲

۱۳۹۶/۰۸/۱۶

دستگیری سارقان جلو بانکی با ۴۰ فقره سرقت

رئیس پلیس آگاهی استان قم از دستگیری سارقان جلو بانکی با ۴۰ فقره سرقت در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، احمد کرمی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت وجوه نقد به روش جلو بانکی توسط سارقان ناشناس، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام یکسری تحقیقات و اقدامات پلیسی و اعزام گشت‌های محسوس و غیرمحسوس به یک دستگاه خودرو پژو پارس در اطراف یکی از بانک‌های سطح شهر مشکوک شدند که در بررسی و استعلامی که صورت گرفت مشخص شد پلاک اعلامی خودرو، سرقتی است.

کرمی ادامه داد: سرنشینان خودروی مذکور با مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند که طی تعقیب و گریز در نهایت ماموران موفق شدند خودرو را متوقف و دو نفر متهم را دستگیر کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: با انتقال متهمان به پلیس آگاهی و با بکارگیری یکسری تحقیقات پلیسی و ارائه مدارک و مستندات مربوطه، سارقان چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشتند و به ۴۰ فقره سابقه سرقت جلو بانکی و سه فقره سرقت پلاک اعتراف کردند.

کرمی بیان کرد: در نهایت پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و متهمان با صدور قرار قانونی مناسب روانه زندان شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید