۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:14
کد خبر : 8945408
۱۲:۲۵

۱۳۹۶/۰۸/۱۷
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان:

منظور پایش مستمر بر حیات وحش استان زنجان انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: تاکنون موردی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حیات وحش استان زنجان مشاهده نشده است.

سید رضا موسوی افزود: موضوع آنفلوانزا و شیوع آن در حیطه وظایف اداره کل دامپزشکی بوده و محیط زیست در این زمینه اظهار نظر نمی‌کند.

وی با اشاره به نظارت مستمر محیط زیست استان بر مناطق تحت حفاظت خود به دلیل احتمال شیوع آنفلوانزا فوق حاد پرندگان در بین حیوانات وحشی، اظهار داشت: به همین منظور پایش مستمر بر حیات وحش استان زنجان انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان با اشاره به اینکه در صورت مشکوک شدن نسبت به بیماری پرنده‌ای به آنفلوانزا، محیط زیست مورد را به اطلاع دامپزشکی می‌رساند، افزود: اظهار نظر و تایید یا رد هر گونه ابتلای حیوانات به بیماری‌ها بر عهده دامپزشکی استان زنجان است.

موسوی با اشاره به اینکه تاکنون موردی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حیات وحش استان زنجان مشاهده نشده است، خاطر نشان کرد: با این وجود محیط زیست استان زنجان برنامه‌های پایش خود را در مناطق استان افزایش داده است.

وی با اشاره به ممنوعیت شکار پرندگان در استان زنجان عنوان کرد: این اقدام براساس ابلاغیه‌های سازمان دامپزشکی و محیط زیست برای جلوگیری از احتمال شیوع بیماری‌های واگیر از طریق حیوانات و پرندگان مهاجر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان با اشاره به اینکه ممنوعیت شکار بیشتر رویکرد پیشگیرانه دارد، بیان کرد: هیچ اتفاق خاصی که ایجاد نگرانی در بین مردم در زمینه شیوع این بیماری در استان نیفتاده است.

موسوی با اشاره به اینکه تاکنون هیچگونه موردی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مشاهده نشده است، اما توصیه می‌شود شهروندان نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند، تاکید کرد: اگر مورد مشکوکی چون پرنده بیمار توسط شهروندان در طبیعت مشاهده شد مورد را به محیط زیست یا دامپزشکی اعلام کرده و از هرگونه تماس با آن خودداری کنند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید