۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:11
کد خبر : 8946115
۱۱:۴۱

۱۳۹۶/۰۸/۲۰
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع):

امتیاز امام حسین بر بشریت، روح انقلابی ایشان است

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: امتیاز امام حسین (ع) بر بشریت، روح انقلابی ایشان است که قیام بزرگ عاشورا را سبب شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان، حجت الاسلام احمد رضا احمدی در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول اظهار کرد: انقلاب امام حسین(ع) تنها متعلق به ایران و کشورهای شیعه و یا محدود به یک عصر و زمان نیست، بلکه متعلق به همه ی جوامع بشری است و می‌تواند همه ی انسان‌ها را کنار خود جمع کند.

وی اظهار کرد: قیام عاشورا و مبارزه‌ مکتبی امام حسین‌(ع) تلاشی مقدس و اثر گذار بوده که در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پیامدهای پیدا و پنهان بسیاری را در پی داشته است.

عضو ستاد تحول شورای هماهنگی تبلیعات اسلامی کشور با بیان اینکه اربعین در فرهنگ معرفتی اسلام دارای جایگاه ویژه و پر رمز و رازی است، اظهار کرد: همانطور که بلند خواندن بسم الله در نماز و خواندن پنجاه و یک رکعت نماز در شبانه روز در روایات بیشماری‌، از علائم شیعه بودن عنوان شده، خواندن زیارت اربعین هم از اهمیت زیادی برخوردار بوده و از علائم شیعه است.

 وی با اشاره به روایات پیرامون عدد «چهل» افزود: حضرت رسول اکرم (ص) در 40 سالگی به پیامبری مبعوث شدند و امام صادق (ع) به نقل از ایشان فرموده اند؛ «کسی که خودش را برای خدا 40 روز صادق کند و عملش را برای خدا قرار دهد و غیر خدا را برای مداخله با عمل قرار ندهد خداوند چشمه های حکمت را از قلب او به زبانش جاری می کند»، یعنی کسی که مخلص خدا شود حکیم می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را متعلق به تمام بشریت دانست و اذعان کرد: امتیاز امام حسین (ع) بر بشریت، روح انقلابی ایشان است که قیام بزرگ عاشورا را سبب شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید