۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:45
کد خبر : 8946486
۱۱:۲۴

۱۳۹۶/۰۸/۲۱

مسابقات جام شهدای تکواندوکار در گلوگاه آغاز شد

رئیس هیئت تکواندو گلوگاه گفت: رقابت‌های جام تکواندو شهدای تکواندوکار گلوگاه با حضور 80 ورزشکار در سالن امام خمینی (ره) این شهرستان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران به نقل از روابط عمومی ناحیه گلوگاه، رئیس هیئت تکواندو گلوگاه در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفتگو با خبرنگار ما، افزود: این دوره مسابقات با هدف بزرگداشت شهدای مدافع حرم و شهدای تکواندوکار گلوگاهی در سالن امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد

قربانعلی محمودجانلو بیان داشت: در پنجمین دوره از این مسابقات، ۸۰ تکواندوکار پسر از استان‌های مازندران و گلستان با هم به رقابت می‌پردازند.

این مسئول با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در رده خردسالان، نونهالان و نوجوانان برگزار می‌شود، افزود: ۸۰ تکواندوکار در این دوره از مسابقات بر روی دو تشک با هم به رقابت می‌پردازند.

محمودجانلو با اشاره به وجود بیش ۵۰ تکواندوکار با دو باشگاه در سطح شهرستان گلوگاه و فعالیت‌های رو به رشد آنان یادآور شد: برای رشد و پیشرفت مناسب در این رشته نیازمند وجود حمایت‌های مالی برای خرید لوازم ورزشی برای ورزشکاران هستیم تا به سمت قهرمان‌پروری در این رشته روی آوریم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید