۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:38
کد خبر : 8950304
۲۲:۵۲

۱۳۹۶/۰۸/۲۹

اعزام اولین کاروان کمک های مردمی دانشجویی کهگیلویه و بویراحمدی ها به مناطق زلزله زده غرب کشور

ظهر امروز اولین کاروان کمک های مردمی دانشجویی جمع آوری شده توسط بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد و سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح استان به مناطق زلزله زده غرب کشور عزام شد.
کاروان بزرگ مردمی دانشجویی کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه امروز ظهر ارسال شد.

این کاروان شامل کمک‌های انسان دوستانه مردم و دانشجویان استان کهگیلویه و بویراحمد بود که توسط بسیج دانشجویی استان و سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح استان جمع آوری و ساماندهی شده بود.

مالک انوری پور مسئول سازندگی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با بیان اینکه این کمک‌ها با تلاش شبانه روزی جوانان انقلابی و دانشجویان جهادگر استان و از کمک‌های مردم و دانشجویان عزیز استان جمع آوری شده بود، افزود: این عملیات از ابتدای اتفاق دلخراش غرب کشور با همکاری سازمان سازندگی سپاه فتح و بسیج دانشجویی استان شروع شد که امید هست این روند همچنان ادامه داشته باشد و در روز‌های آتی کاروان‌های دیگری نیز به مناطق اعزام شوند.

وی با اشاره به اینکه این کاروان به شش روستا از مناطق زلزله زده با ۱۲۰۰ نفر سکنه و ۳۳۲ خانوار ارسال و اعزام می‌شود، تصریح کرد: اقلام بسته بندی شده در این کاروان شامل بسته‌های معیشتی، آب معدنی، پتو و متعلقات، نان و خوشکبارو بسته‌های معیشتی خوردسالان همچون شیر خشک، پوشک و ... می‌باشد.

انوری پور با بیان اینکه تیم کارشناسی از بسیج سازندگی سپاه فتح استان در محل زلزله زده و موقعیت مدنظر برای کمک رسانی مستقر شده است، گفت: اولین گروه جهادی دانشجویی تخصصی همراه با کاروان به مناطق زلزله زده اعزام شد تا کار‌های امدادرسانی و خدمت رسانی را انجام دهند.

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی استان افزود: کار‌ها با توکل بر خداوند در حال انجام است و با همکاری سازمان بسیج سازندگی سپاه فتح و تلاش شبانه روزی دانشجویان جهادگر و جوانان انقلابی به امید خدا خدمت رسانی خوبی را ارائه خواهیم داد.

لازم به ذکر است این کاروان کمک‌های مردمی دانشجویی همزمان با سایر کاروان‌های اعزام شده از استان کهگیلویه و بویراحمد که توسط مردم، بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی جمع آوری و تهیه شده بود امروز ظهر با حضور علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه وبویراحمد و سایر مسئولین استانی به طرف مناطق زلزله زده غرب کشور اعزام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید