
محمد صادق رحیمی کارشناس مسائل اقتصادی و مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به نقش اثرگذار بسیج در محرومیت زدایی اظهار داشت: این نیروی بزرگ مردمی از سال ها پیش با حضور در مناطق محروم کشور و برگزاری اردوهای جهادی نشان داد که هدفی جز خدمت به مردم و آبادانی کشور ندارد.
وی تصریح کرد: اگر اردوهای جهادی بسیج شکل نمی گرفت اکنون کشورمان بسیار عقب تر از جایگاه کنونی بود. بسیج با پاک کردن چهره فقر و محرومیت از دور افتاده ترین نقاط کشور تواسنته نقش بسزایی در رشد و توسعه جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
این کارشناس اذعان کرد: متأسفانه دیده شده برخی دولتمردان اعتقادی به این تحرکات جهادی بسیج و بسیجیان ندارند و این موضوع به منزله غفلت از یک فرصت و سرمایه بزرگ است و یقینا جمهوری اسلامی ایران به مدیرانی نیاز دارد که نهایت استفاده از این ظرفیت ها را ببرند.