۲۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 17 June 2025
11:57
کد خبر : 8952507
۱۳:۵۷

۱۳۹۶/۰۹/۰۳
امام جمعه شاهرود:

ضرورت حمایت همه نهاد‌ها از بسیج

امام جمعه شاهرود در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شاهرود، گفت: بسیج با ورود به عرصه پزشکی، کشاورزی و سازندگی خدمت رسان مردم است لذا نباید این سازمان را رقیب قلمداد کنیم و باید برای پیش برد اهداف همه نهادها، بسیج را حمایت کنند.
ضرورت حمایت همه نهاد‌ها از بسیجبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت‌الاسلام عباس امینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شاهرود که در حسینیه اعظم مدرسه قلعه این شهر برگزار شد، با بیان اینکه عربستان در لبنان به دنبال شرارت و ایجاد فتنه است، اظهار کرد: شکست داعش آخر ماجرا نیست چراکه تا زمانی بر ضوابط و اصول خود یعنی وحدت اسلامی تکیه کنیم دشمنی‌ها همچنان ادامه دارد، لذا باید هوشیار باشیم.
وی افزود: استکبار با خلق داعش می‌خواست چهره ضد اسلامی و خلاف انسانیت را در جهان معرفی کند، اما خواست خدا، مقاومت، فرهنگ و روحیه بسیجی، افول داعش را رقم زد که البته نباید مسائل ماورایی راندید گرفت که در این حادثه مرز‌ها درنوردیده شد.
امام‌جمعه شاهرود با بیان اینکه دفاع همه‌جانبه امت اسلامی در برابر داعش فرامرزی بود، خاطر نشان کرد: در پسا داعش بیش‌ازپیش نیازمند وحدت امت اسلام هستیم لذا نباید صرفاً به قومیت‌ها و مذهب چسبید چراکه دشمن هرلحظه در انتظار ایجاد تفرقه در منطقه برای در دست گرفتن قدرت است.
امینی با تأکید بر اینکه با وحدت اسلامی دولت‌های مرکزی عراق و سوریه تقویت شدند، تصریح کرد: بشار اسد مجدد روی آورد و حیدر عبادی نخست‌وزیر عراق شد که این تحولات نشان می‌دهد ملت‌های اسلامی با تضعیف داعش قدرتمند شدند.
وی افزود: استکبار جهانی می‌خواهد با ایجاد اختلاف در عراق و تکه‌تکه کردن شیعه به اهداف شوم دست یابد که با توحش نابخردانه تخریب مساجد، کشتن انسان‌های بی‌گناه و از بردن بنا‌های تاریخی و مذهبی انزجار بین‌المللی را ایجاد کردند که همین امر پیروزی امت اسلامی را رقم زد.
امام‌جمعه شاهرود بابیان اینکه شکست داعش فروپاشی استکبار و وحدت اسلامی را به دنبال داشت، بیان کرد: استکبار با ایجاد داعش کوشید تا کشور‌های اسلامی را تجزیه کند لذا در قدم اول ارتش سه کشور مصر، عراق و سوریه را تضعیف کرد تا برای رژیم صهیونیستی حاشیه امن ایجاد کند.
امینی در ادامه به پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج به‌فرمان امام راحل اشاره و تصریح کرد: مقاومت در عراق و سوریه، عربستانی که از حمایت اسرائیل و آمریکا بهره‌مند بود را به‌زانو درآورد که بخشی از آن را مدیون مردمی‌ترین، مکتبی‌ترین و بی‌منت‌ترین مردم جهان یعنی بسیج هستیم.
وی با تأکید بر اینکه باید قدردان الگو‌هایی که باعث برچیده شدن بساط استکبار شدند، باشیم، افزود: بسیج با ورود به عرصه پزشکی، کشاورزی و سازندگی خدمت رسان مردم است لذا نباید این سازمان را رقیب قلمداد کنیم و باید برای پیش برد اهداف همه نهادها، بسیج را حمایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید