به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، یادواره شهداء دانش آموز دختربا حضور فرماندهی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه نقده، سلطانی ریاست آموزش و پرورش و باحضور پرشور دانش آموزان مدارس دخترانه در سالن اجتماعات الغدیر برگزارگردید.
اکبری فرمانده سپاه نقده گفت: شهداء با خدا معامله کرده اند و تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران حاکم است آسیبی به این کشور نمی رسد.
وی افزود: شهداء کسانی بودند که از جان خود گذشتند تا ما به آرامش حقیقی دست یابیم و شایسته است که قدردان خون آنان باشیم و راه پرنورشان را با تمام توان ادامه دهیم.
وی اظهار داشت :دشمن در زمان فعلی با استفاده از تمامی ابزارها سعی در سست کردن عقیده و باور نوجوانان و جوانان دارد که شایسته است، دانش آموزان نسبت به این امر بصیرت داشته باشند.
فرمانده سپاه نقده گفت: ما باید نکات تاثیر گذار زندگی شهداء را با روش های صحیح ساماندهی کنیم و با عمل به آن باعث شویم تا در روح وروان قشر جوان به ویژه دانش آموزان اثر گذار باشد.
وی در پایان سخنان خود با اشاره با نابودی داعش گفت: این پیروزی را به رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای، مردم شهید پرور شهرستان نقده و تمامی مجاهدان جبهه نبرد با تروریست و خانواده معظم شهدای مدافعین حرم، تبریک و تهنیت عرض مینمایم و در صبح پیروزی یاد و خاطره همه ی شهدای مدافع حرم را گرامی میدارم. بیشک این پیروزی ثمره تفکر امام خمینی و هدایت امام خامنهای و تجربه دفاع مقدس و ایثارگری شهدای مظلوم مدافع حرم است انشاءالله در نبردی دیگر صهیونیسم را هم به سرنوشت داعش برسانیم.
این آیین که مزین به نام شهیده شاخص کشوری دانش آموز زینب کمایی بود با مداحی و پخش نماهنگی از حال و هوای دوران هشت سال دفاع مقدس خاتمه یافت.