۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:37
کد خبر : 8953686
۱۲:۲۱

۱۳۹۶/۰۹/۰۵
امام جمعه اهل سنت اسدیه:

آمادگی در برابر توطئه های دشمنان رسالت بزرگ بسیجیان است

امام جمعه اهل سنت اسدیه با بیان اینکه آمادگی در برابر توطئه های مختلف دشمنان رسالت بزرگ بسیجیان است، گفت: بسیجیان باید در برابر توطئه های گوناگون دشمنان واکنش به موقع داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سید احمد عبدالهی در نشست علما، روحانیون، هیات امنای مساجد و فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان افزود: بسیج پدیده ای بی نظیر و از افتخارات امام راحل است که براساس ضرورت و برای تحقق اهداف انقلاب و اسلام راه اندازی شد.


وی با اشاره به راه اندازی و نابودی گروهک تکفیری داعش هم گفت: این گروهک افراطی توسط دشمنان به نام اسلام راه اندازی شد که با اتحاد و اتفاق برادران مسلمان در کشورهای مختلف پایان یافت.


وی تقویت اتحاد بین مسلمانان را ضروری دانست و بیان کرد: اتحاد هر چه بیشتر بین مسلمانان در اقصی نقاط جهان باعث ناامیدی دشمنان در اجرای توطئه ها می شود.


امام جمعه اهل سنت اسدیه ادامه داد: تقوای مسلمانان باعث برهم زدن نقشه های دشمنان می شود چرا که اگر ما مسلمانان تقوا و صبر داشته باشیم مکر دشمنان هرگز تاثیرگذار نخواهد بود.


مولوی عبدالهی بیان کرد: اسلام دین کاملی است و برای هدایت و تربیت انسانها برنامه های جامعی ارائه داده که عمل به دستورات الهی مسلمانان را به سعادت می رساند.


وی امنیت را از نعمت های بزرگ خداوند متعال دانست و گفت: بدون امنیت نمی توانیم دستورات الهی را اجرا و اعمال صالح خود را انجام دهیم.


وی همچنین تبریک ماه ربیع الاول، اظهار کرد: باید در این ماه مسلمانان سجده شکر بجای آوردند و خداوند متعال در قرآن کریم بر نعمت وجود رسول گرامی اسلام بر مسلمانان منت گذاشته است و از طرفی سربلندی و رستگار شدن مسلمانان در گرو پیروی از سیره این شخصیت بزرگوار است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید