به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در یادواره سه شهید آبروی محله در روستای دور افتاده صولان قلعه گنج گفت: این که شهدا زنده اند و در نزد پروردگارشان روزی می خورند قضاوتی است که خداوند در حق شهدا فرموده است و به آنان که تصور می کنند شهیدان نابود شده اند نشان می دهد که شهیدا چون عزیزترین گوهر وجودی خود را تقدیم خداوند کرده اند به حی مطلق و زندگی جاوید رسیده اند.
وی ادامه داد: زنده بودن جامعه به حاکمیت دین و نماز است،به حاکمیت حجاب و عفاف است،به این است که اقتصاد ما سالم باشد، خانواده ما سالم باشد و رد پای شیاطین در زندگی ما، در روابط اقتصادی ما و سیاست ما نباشد.
حجت اسلام علیمرادی تاکید داشت : مسئولی که به برکت خون شهیدان به موقعیتی رسیده، از مقامش سوء استفاده نکند و نخواهد مالی که حق او نیست را بردارد و به خاطر موقعیتی که دارد دست به طلب رشوه و مال حرام کند.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری مردم با ذکر حدیثی قدسی که خداوند می فرماید من جانشین شهید در میان خانوداه اش هستم گفت: این بشارتی به خانواده شهیدان است که خدا جای شهید را پرایشان می کند و خداوند می فرماید هر کس خانواده شهید را راضی نگه دارد و به خانواده آنها خدمت کند و مایه تسلی خاطر او باشد مرا راضی کرده است.
وی با بیان اینکه همه می توانند خانوده شهید را راضی نگه دارند خاطرنشان ساخت: مسئولان با امانت دانستن مسئولیت و مراقبت و محافظت از آن و طعمه ندانستن آن می توانند خانوده شهید را راضی نگه دارند. دختر و پسر جوان ما با کار و تلاش و درس خواندن و گرد گناه نگشتن می تواند منجر به خشنودی خانواده شهید و در نهایت خداوند شود. و بر عکس این هم در حدیث قدسی آمده که هر کس خانواده شهید را برنجاند خدا را رنجانده و به خشم آورده است.
در پایان این یادواره از از خانواده های معظم شهیدان والامقام شهید غلامحسینی ،شهید مالک کامرانی و شهید کهندل میرزایی با اهدا لوحی تجلیل بعمل آمده.