به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، در آیین افتتاح این مسجد معاون هماهنگ کننده سپاه بوکان در سخنانی ضمن تبریک هفته مبارک بسیج عنوان کرد: از اول سال جاری قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) با همکاری سپاه و بسیج سازندگی سپاه شهرستان بوکان در ۵ روستای بخش مرکزی و سیمینه اقدام به احداث و مرمت ۵ باب مسجد و سرویس بهداشتی کرده است.
سرهنگ پاسدار منوچهر مودبی افزود: در همین راستا و طی ایام مبارک هفته بسیج شاهد افتتاح دو مسجد در روستاهای اسکی بغداد و کلتپه قرمیش بودیم و انشاءالله در ماه های آتی نیز پروژه های دیگری نیز که هم اکنون در روستاهای عزیز کند و تیکانتپه در دست اجرا هستند به بهره برداری خواهند رسید.
وی ادامه داد: مرمت و بازسازی مسجد روستای کلتپه با هزینه ۲۰۰ میلیون ریال که توسط قرارگاه حمزه سید الشهدا(ع) اختصاص یافته بود به بهره برداری رسید.
سرهنگ پاسدار مودبی تصریح کرد: برای تکمیل این پروژها ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است که امید است همچنان با همکاری مردم این روند ادامه پیدا کند.
در ادامه این مراسم فرماندار شهرستان بوکان نیز طی سخنانی ضمن تبریک هفته بسیج عنوان کرد: بسیجیان ایران اسلامی چه در دوران دفاع مقدس و چه اکنون و در شرایط امن جامعه در حوزه های مختلفی همچون فرهنگی و عمرانی ورود بسیار خوبی داشتند.
جمال خسروی ادامه داد: این مهم نشان می دهد بسیجیان هیچ گاه ساکت و بیکار ننشسته اند و از ساخت مدارس و مساجد گرفته تا کمک به توسعه روستای که تمام این اقدامات نشان دهنده این است که در ایران اسلامی این نهاد ها همیشه جدای از برقراری امنیت برای پیشرفت و ابادانی کشور تلاش کردند.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ما بر حسب وظیفه طی سه سال گذشته بازدید های مختلفی از روستاهای سطح شهرستان داشتیم که در نهایت بسیاری از کمبودهای روستاهای مورد شناسایی و رصد قرار گرفت.
خسروی عنوان کرد: در ابتدای اغاز به کار دولت یازدهم روستاهای بوکان از نظر توسعه راه های روستای دارای مشکلات عدیده ای بودند که بحمدالله طی یکی دو سال گذشته موفق به رفع بسیاری از این نواقص از جمله راه کلتپه قرمیش شدیم و امیدوار نیز هستیم ۹ کیلومتر راه باقی مانده این روستا به جوانمرد و اربنوس نیز در اینده ای نزدیک اسفالت و به راه های استاندارد روستای شهرستان اضافه شود.
فرماندار بوکان افزود: ما معتقدیم هر چه روستاهای شهرستان توسعه یافته تر باشند قطعا مهاجرت به شهر نیز کمتر خواهد بود.
جمال خسروی عنوان کرد: بسیار جای خرسندی است که بسیاری از روستاهای شهرستان بوکان در سرشماری سال ۹۵ با کاهش جمعیت روبه رو نبودند و این مهم نشان می دهد که اگر روستا ها حتی دارای امکانات اولیه ای همچون اب، برق و تلفن و غیره … باشند مردم هیچگاه ان را ترک نخواهند کرد.
وی همچنین در باره اولیت های عمرانی روستای کلتپه قرمیش نیز گفت: احداث پل، اجرای طرح هادی، ایجاد غسالخانه، حفر کانال روستای و ادامه آسفالت راه کلتپه به جوانمرد به طول ۹ کیلومتر از مهم ترین اولیت های عمرانی این روستا در ادامه سال مالی جاری و همچنین سال ۹۷ خواهد بود.