۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
11:38
کد خبر : 8954750
۲۲:۲۱

۱۳۹۶/۰۹/۰۵

اعزام 21 گروه جهادی دانشجو به مناطق محروم استان

مسؤول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد از اعزام 21 گروه جهادی با 1200 دانشجو به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
شامگاه شنبه همایش بزرگ انقلابیون جهادی استان کهگیلویه و بویراحمد با محوریت تجلیل از خادمین اردو‌های راهیان نور دانشجویی و گروه‌های جهادگر دانشجویی در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

شهرام مهدوی‌مطلق در این مراسم با تبریک پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت اظهار کرد: این همایش به پاسداشت و تجلیل از دانشجویان عرصه جهادی و خادمین اردو‌های جهادی و عرصه اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: بسیج یک افق بلند و توحید محور در مقابل دنیا گرایان و مادی اندیشان است و امروز ایران اسلامی و جهان اسلام نیازمند فرهنگ و تفکر بسیجی است و پیروزی‌های امروز جبهه مقاومت نیز مرهون همین فرهنگ و تفکر است.

وی به بیان برنامه‌های بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد در هفته بسیج اشاره کرد و افزود: بسیج دانشجویی استان ۷۲ عنوان برنامه را در ۳۴ دانشگاه و مرکز آموزش عالی استان برگزار شد.

وی با اشاره به حضور گروه‌های جهادی در مناطق محروم استان تصریح کرد: حضور در روستا‌های محروم و همنشینی و خدمت به کوخ‌نشینان همان اجری را دارد که مدافعان حرم و رزمندگان در جبهه مقاومت انجام می‌دهند.

مهدی‌مطلق با اشاره به اردو‌های جهادی در تابستان امسال گفت: ۲۱ گروه جهادی از دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان که شامل ۱۲۰۰ دانشجو بودند به ۶۵ روستای محروم استان خدمات دادند.

مسؤول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد افزود: برگزاری ده‌ها یادواره شهدا، مشاوره به ۴۰۰ نفر در مناطق محروم، توزیع اقلام آموزشی بین هزاران نفر و برگزاری کلاس‌های تقویتی، قرآنی و اخلاقی ۵ هزار نفر و همچنین ویزیت رایگان ۴ هزار نفر در حوزه‌های دندانپزشکی و پزشکی و خدمات دیگر از برنامه‌های مهم اردو‌های جهادی بود.

مهدوی در ادامه افزود: در تابستان و با حضور گروه‌های جهادی توانستیم تعداد ۱۲ مدرسه را مرمت و بازسازی، تعداد ۱۵ مسجد را بازسازی و همچنین احداث دو مسجد از دیگر برنامه‌ها و اقدامات گرو‌های اردو‌های جهادی استان بود.

وی به ساخت خانه برای خانواده‌های دارای معلول اشاره کرد و گفت: ۳۰ مورد خانه برای معلولان بازسازی و ۵ مورد هم ساخته شد و در بحث آبرسانی ۳ مورد و ایجاد سرویس بهداشتی ۲۰ مورد وجود داشت که این از دیگر اقدامات مهم ارائه شده اردو‌های جهادی در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

این مسؤول با اشاره به تلاش کمک به زلزله زدگان کرمانشاه افزود: در بحث جمع‌آوری کمک‌های مردمی و پخت و پز اقداماتی صورت گرفت و گروه‌های جهادی استان همان روز‌های اول در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و هم‌اکنون گروهی دیگر به این مناطق اعزام شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای مشارکت در امر خیر باید از ظرفیت و توانایی دانشجویان برای ورود به مسائل اجتماعی استفاده کرد چرا که خلا فرهنگی یک معضل اساسی در روستا‌ها است که این مهم جای خدمت مضاعف دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید