۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:44
کد خبر : 8954959
۱۲:۱۰

۱۳۹۶/۰۹/۰۶
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از مناطق زلزله زده مطرح کرد:

عذرخواهی از مردم گیلانغرب بابت تاخیر در امدادرسانی

وزیر صنعت، معدن و تجارت از مردم گیلانغرب بابت تاخیر درامداد رسانی به این منطقه عذرخواهی کردو گفت: امیدواریم باسرعت گرفتن روندبازسازی مناطق آسیب دیده، بخشی از آلام مردم التیام یابد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه،  محمد شریعتمداری امروز دوشنبه به منظور بازدید از مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و بررسی خسارات وارده به بخش صنعت این نقاط به استان کرمانشاه سفر کرد.

 

وی در بدو ورد به شهرستان زلزله زده گیلانغرب سفر کرد و در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده گیلانغرب گفت: وسعت مناطق زلزله زده و شدت خرابیها در مناطق دیگر باعث شد حضور نیروهای امدادی به ویژه هلال احمر در گیلانغرب با تاخیر همراه شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت، ضمن عذرخواهی از مردم گیلانغرب بابت این اتفاق، گفت: لحظات تنهائی مردم و سختیهائی که کشیده اند جبران ناپذیر است اما امیدواریم باسرعت گرفتن روند بازسازی مناطق آسیب دیده، بخشی از آلام مردم التیام یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید