۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
06:09
کد خبر : 8955606
۱۳:۵۸

۱۳۹۶/۰۹/۰۷

شانه ضد شپش اختراع شد

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان از اختراع شانه ضد شپش به همت یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور خبرداد.
 

به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالکریم قائدی گفت: یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته ریاضی کاربردی دانشگاه پیام نور هرمزگان شانه‌ای اختراع کرده است که با استفاده از پلاسما، شپش سر را از بین می‌برد.

قائدی افزود: این شانه برای نابودی شپش و تخم شپش از روغن و پلاسمای سرد استفاده می‌کند. این اختراع به شماره ۱۳۹۶۵۰۱۴۰۰۰۳۰۰۴۸۳۸ ثبت شده است و تنها مشابه خارجی آن در کشور آلمان وجود دارد.

مخترع این شانه نیز گفت: روغنی که در دسته این شانه ریخته می‌شود با فشار دکمه بر روی سر، پمپاژ شده و موجب گیر کردن شپش‌ها می‌شود.

سیده نجمه حسینی افزود: دندانه‌های شانه با ارسال پالس‌های الکتریکی، هوای موجود در میان دندانه‌ها را یونیزه (باردار) کرده و به این ترتیب پلاسما ایجاد می‌کند که به سادگی تمامی شپش‌ها و تخم‌های آن‌ها را از بین می‌برد.

وی گفت: این شانه به گونه‌ای طراحی شده که امکان جایگزینی دندانه‌ها و استفاده از آن برای از بین بردن شپش حیوانات نیز وجود دارد. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید