به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان،حجت الاسلام والمسلمبن علی میناپور با اشاره به اینکه امسال سطح 2 حوزه برای مدارس رضویه و صادقیه خرم آباد راه اندازی شده است، اظهار داشت: پیش از این در سال گذشته این مدارس تنها در سطح 1 به تربیت طلاب مشغول بودند که امسال با ایجاد زیرساخت های لازم و تامین نیروی انسانی سطح 2 حوزه برای طلاب علاقمند به ادامه تحصیل در این مدارس راه اندازی شد .
وی افزود: همچنین در سال تحصیلی جاری مدارس علمیه بقیه الله الاعظم(عج) نورآباد و مدرسه باقرالعلوم (ع) کوهدشت نیز به ترتیب مجوز پایه های 10 و 9 را کسب کرده و طلاب می توانند در پایه های فوق در این مدارس به ادامه تحصیل مشغول شوند .
مدیر حوزه علمیه استان لرستان با بیان اینکه امسال علاوه بر ارتقاء کیفیت آموزش ارتقاء کیفیت برنامه های تهذیبی اخلاقی و پژوهشی در حوزه علمیه استان در دستور کار معاونت های مختلف است تصریح کرد: با بازدیدهای دوره ای از مدارس علمیه روند برنامه های آموزشی،تهذیبی و پژوهشی ارزیابی خواهد شد و در تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف برخی مدارس علمیه اقدامات لازم اتخاذ خواهد شد .
حجت الاسلام والمسلمین میناپور در پایان با اشاره به اهمیت بالای اجرای برنامه های اخلاقی تهذیبی در مدارس علمیه، گفت: ارتقاء برنامه های اخلاقی و کیفی سازی اخلاق مداری در مدارس از مهمترین برنامه ها و اقدامات حوزه علمیه لرستان در سالجاری است که در این خصوص تلاش می شود با افزایش برنامه های قرآنی، برگزاری کلاس های اخلاق زیر نظر اساتید حوزه این مهم در مدارس و بین طلاب نهادینه شود .
منبع : حوزه