۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:42
کد خبر : 8958178
۱۹:۲۰

۱۳۹۶/۰۹/۱۳
سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود:

نصب و ایجاد سرعت گیر در محدوده روستاها ممنوع است

سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود در جلسه شورای ترافیک با موضوع روانسازی ترافیک در حوزه استحفاظی این شهرستان گفت: نصب و ایجاد هرگونه سرعت گیر در محدوده روستاها و داخل شهر هشترود ممنوع بوده و باید زیر نظر و هماهنگی کارشناسان اداره راهداری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، تیمور امیرانلوی افزود: دهیاران باید همکاری لازم را با راهداران داشته باشند و در مواقع نصب سرعت گیر در ورودی و خروجی روستا از کارشناسان این اداره نظر بخواهند. 

وی ادامه داد: با260 تن  آسفالت گرم راه های ارتباطی شهرستان هشترود در چند روز اخیر لکه گیری شده است.

امیرانلوی از شهرداری های هشترود و نظرکهریزی نیز خواست در ورودی و خروجی شهر به هیچ وجه سرعت گیر نصب نکنند.

معاون فرماندار هشترود هم از شهرداری خواست نسبت به حل نواقصات ترمینال شهری اقدام کند و از اخذ کرایه های اضافی توسط برخی تاکسی ها برخورد کند.

ناصر نادری گفت: برخی افراد با خودروی شخصی و حتی برخی موارد بدون بیمه و گواهی نامه اقدام به مسافر کشی می کنند که خلاف بوده و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.

نادری افزایش کرایه توسط رانندگان را صحیح ندانست و خواستار برخورد شهرداری با این افراد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید