۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:39
کد خبر : 8960249
۱۰:۵۴

۱۳۹۶/۰۹/۱۹
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان:

اجرای طرح جمع‌آوری الکترونیکی صدقه باهدف افزایش سرعت در خدمت‌رسانی

اجرای طرح جمع‌آوری الکترونیکی صدقه در کمیته امداد در جهت سیاست‌های چابک سازی فعالیت‌های این نهاد و باهدف کاهش هزینه‌های مرتبط با جمع‌آوری صدقات و افزایش سرعت در خدمت‌رسانی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه یکی از طرح‌های مهم اجرایی این نهاد در حوزه مشارکت‌های مردمی اجرای طرح صدقه است، گفت: بیش از 143 هزار صندوق صدقات کمیته امداد استان زنجان در سطح منازل، اصناف، اماکن عمومی و دولتی، شرکت‌ها و معابر این استان وجود دارد.

هدایت صفری افزود: خیران زنجانی در هشت‌ماهه امسال بیش از چهار میلیارد و 69 میلیون در قالب طرح صدقه به کمیته امداد استان زنجان به‌منظور کمک به خانوارهای تحت حمایت این نهاد پرداخت کرده‌اند.

وی اظهار داشت: به‌طور میانگین هر شهروند زنجانی در این استان در هشت‌ماهه امسال سه هزار و 849 تومان و ماهیانه 481 تومان صدقه پرداخت کرده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین بیان کرد: صدقات پرداختی خیران زنجانی به کمیته امداد استان زنجان در هشت‌ماهه امسال به‌منظور تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند، کمک به ساخت و تعمیر مسکن، اشتغال، آموزش، درمان، پرداخت کمک‌های موردی، کمک‌هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان نیازمند و پرداخت وام‌های ضروری به مددجویان تحت حمایت این نهاد هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه توسعه جمع‌آوری صدقه از طریق روش‌های نوین و الکترونیکی از رویکردهای مهم کمیته امداد استان زنجان در اجرای طرح صدقه در این استان است، گفت: اجرای طرح جمع‌آوری الکترونیکی صدقه در کمیته امداد در جهت سیاست‌های چابک سازی فعالیت‌های این نهاد و باهدف کاهش هزینه‌های مرتبط با جمع‌آوری صدقات و افزایش سرعت در خدمت‌رسانی انجام می‌شود.

صفری بابیان اینکه امکان پرداخت صدقه روزانه از طریق تلفن همراه در استان زنجان نیز فراهم‌شده است، افزود: شهروندان خیر زنجانی می‌توانند با شماره‌گیری #024*8877* صدقه روزانه خود را به‌منظور کمک به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان از طریق تلفن همراه پرداخت کنند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید