حجتالاسلام حیدری مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد استان قزوین، در گفت و گوی اختصاصی خود با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین، در خصوص سالروز سفر مقام معظم رهبری به استان قزوین و اهمیت زنده نگهداشتن این رویداد اظهار کرد: سفر مقام معظم رهبری به استان قزوین برکات بسیار زیادی را با خود به همراه داشت.
وی تبیین کرد: افراد حاضر در این سفر شرایط و حالات بسیار متفاوتی را تجربه کردند و آنچنان مهر و محبتی در بین مردم ایجاد شده بود که گویی همه با یکدیگر خویشاوندند.
این مسئول سفر رهبر انقلاب به استان را تبلور مهر و محبت و بهار دلها عنوان کرد و گفت: در این سفر دلهای همه مردم قزوین بیشتر از قبل با یاد امام و شهدا مانوس شده بود و بهار و طراوت در بین همه افراد مشهود بود.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد قزوین این سفر را زمینهساز ظهور امامزمان(عج) دانست و ابراز داشت: با این سفر مردم خود را برای ظهور آمادهتر کرده و درصدد پیگیری و اصلاحات جامعه و همچنین تقویت و جلابخشی به بنیانهای دینی، اعتقادی، اسلامی و انقلابی برای تحقق ظهور پرداختند.
حجت الاسلام حیدری این سفر را ضمانتی برای استحکام انقلاب عنوان کرد و با اشاره به سخنی از امام خمینی(ره) مطرح کرد: اعتقاد به ولایتفقیه ضامن بقای انقلاب است و برای اعتلابخشی و بهبود شرایط، مسئولین باید در جهت خدمت به مردم و تحقق مردم سالاری دینی تلاش نمایند.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: با سفر مقام معظم رهبری به استان قزوین مسئولین به بسیاری از مصوبات اجرایی استان جامه عمل پوشاندند.
1005/ت30/ب