به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد؛حجت الاسلام شیخ زاده در این نشست گفت:الگوی خانوادهای ما باید خانواده حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س)باشد.اگر در منزلی ماهواره باشد در این خانواده دین و ایمانی نمی ماند.ماهواره تأثیرنامطلوب فرهنگی بر خانواده ها خواهد گذاشت.
وی در ادامه افزود:البته متأسفانه امروزه استفاده بی رویه و نامناسب از شبکه های اجتماعی تبدیل به یک آسیب شده که آثار و پیامدهایش تا حدّی نمود پیدا کرده ولی به علت نوظهور بودن، بیشتر در آینده ظهور و بروز پیدا خواهد کرد و باید خانواده ها مواظب این موضوع باشند و به هیچ وجه این ابزار را در سنین پایین در اختیار فرزندانشان قرار ندهند.چرا که دشمن این ابزار را برای تخریب اعتقادات جوانان و مردم ما درست کرده است و باید استفاده از این ابزار بصورت صحیح و کنترل شده باشد .
وی همچنین اذعان کرد:متأسفانه عده ای تلاش می نمایند به بهانه های واهی جوّ دانشگاهها را آلوده نمایند و با برگزاری مراسمهای آلوده به گناه و غنا به اصطلاح افسردگی را از بین ببرند و شادی را جایگزین آن بنمایند در صورتیکه اسلام با شادی مخالفتی ندارد،اسلام با شادی که توأم با گناه و معصیت همراه باشد مخالف است و امیر المؤمنین (ع) نیز می فرمایند که هر روزی که در آن گناه نشود عید است.