۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:14
کد خبر : 8964026
۰۹:۵۲

۱۳۹۶/۰۹/۲۸
فرمانده قرارگاه جواد الائمه (ع) سپاه تاکید کرد:

تقویت عوامل بازدارنده در معضل اعتیاد

فرمانده قرارگاه جواد الائمه (ع) سپاه گفت:قرارگاه جواد الائمه سپاه در جهت پیشگیری از اعتیاد به کنترل و رفع این پدیده در استان می پردازند
سرهنگ پاسدارمحمد ناظری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، اظهار داشت:
سازمان بسیج مستضعفین و سپاه سلمان استان، قرارگاه جواد الائمه رابا همکاری دستگاه‌های اجرایی در جهت مقابله با معضل اعتیاد در استان فعال کرد.

وی افزود: این قرارگاه در یکسال گدشته بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله) پس از نیازسنجی‌های لازم، رفع معضلاتی همچون حاشیه نشینی، مفاسد اخلاقی طلاق و اعتیاد را در دستور کار قرار داده است.

وی تصریح کرد: قرارگاه مرکزی جواد الائمه (ع) ۴۸۰ شهرستان کشور رابا هدف رفع معضل اعتیاد تحت پوشش قرار داده است که این رقم در استان سیستان و بلوچستان ۸ شهرستان و ۲۱ محله است.

وی با اشاره به اینکه مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی برای ریشه کنی این معضل لازم است، بیان کرد: در کشور ۳۷۰۰ شهید در راه مقابله با مواد مخدر و قاچاقچیان مسلح به شهادت رسیده اند و ۱۲ هزار نفر نیز به مقام جانبازی نائل آمده اند.

فرمانده قرارگاه جواد الائمه (ع) سپاه گفت: کارگاه‌های آموزشی مختلفی از سوی این قرارگاه در استان در حال انجام است که به افراد می‌آموزد در مقابل با مواد مخدرو پیشگیری از اعتیاد هوشیارانه عمل نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید