۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:14
کد خبر : 8967822
۲۰:۴۱

۱۳۹۶/۱۰/۰۶
مدیرعامل موسسه خیریه محک اعلام کرد؛

رشد ۹ درصدی بهبودیافتگی کودکان مبتلا به سرطان

مدیرعامل مؤسسه خیریه محک با اشاره به رشد ۹ درصد بهبودیافتگی در محک گفت: تنها با مشارکت همه نیکوکاران است که حمایت از بیش از ۲۷ هزار کودک مبتلا به سرطان در سراسر ایران محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی،  آراسب احمدیان با اشاره به اینکه هر روز ۶ کودک مبتلا به سرطان تحت حمایت محک قرار می‌گیرند، در خصوص آمار ثبت شده در موسسه خیریه محک، اظهارداشت: از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۵، در ایران تعداد کودکانی که به تازگی سرطان آنها تشخیص داده و پرونده آنها در محک ثبت شده است، سالانه ۱۴ درصد رشد داشته‌اند، تعداد کودکانی که در مرحله درمان باقی مانده‌اند نیز سالانه ۲۲ درصد رشد کرده‌اند و هزینه‌های درمان سرانه این کودکان با سالانه ۳۵۲ درصد رشد همراه بوده است.

مدیرعامل مؤسسه خیریه محک افزود: در طول ۲۶ سال فعالیت محک، ۵۸ درصد از کودکان مبتلا به سرطان در فاز تحت درمان قرار دارند، ۲۳ درصد بهبود پیدا کرده و ۱۹ درصد فوت کرده‌اند. خبر خوب آن است که روز به روز تکنولوژی و دانش پزشکی و داروهای جدیدتری شکل می‌گیرد که شانس درمان و افزایش بهبودی کودکان محک را افزایش می‌دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید