۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
16:31
کد خبر : 8968634
۱۰:۱۳

۱۳۹۶/۱۰/۰۹

اجرای ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان شاهرود

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود از اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی این اداره در ایام ا... دهه مبارک فجر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خبرداد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، شعبانعلی آشوری در جلسه برنامه ریزی برنامه‌های قرآنی، فرهنگی، هنری دهه فجر که با حضور کارشناسان فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد گفت: این برنامه‌ها بصورت شهرستان محوری به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در بخش، شهر و روستا‌های شهرستان شاهرود برگزار می‌گردد.
وی افزود: از جمله این برنامه‌ها به مناسبت این ایام، محفل انس با قرآن کریم، عصر شعر انقلاب، رونمایی ٣ کتاب از شاعران، اجرای دو نمایش با نام‌های یاسمن و غول غولک‌ها و رستم و سهراب، ورک شاپ نقاشی، نمایشگاه نگارگری و نقاشی، عصر با خوشنویسی و کارگاه خوشنویسی، افتتاحیه درس‌هایی از نهج البلاغه و طرح تلاوت قرآن کریم، مسابقه کتابخوانی با موضوع دهه فجر و زندگی حضرت فاطمه (س)، اعزام کاروان فرهنگی هنری در مراکز بخش، شهر و روستا‌های شهرستان، مراسم ده شب، ده مسجد از سوی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، همکاری و مشارکت با کمیته‌های فرهنگی، هنری و قرآنی ستاد دهه فجر شهرستان و فضا سازی مجتمع فرهنگی هنر مهر و اداره اجر خواهد شد.
در این نشست کارشناسان فر هنگی و هنری هم در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های این ایام مطرح کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید