خبرهای داغ:
امام‌جمعه بیرانشهر

ولایت‌فقیه ستون نظام جمهوری اسلامی است

امام‌جمعه بیرانشهر گفت: ولایت‌فقیه ستون نظام جمهوری اسلامی است که باید حافظ آن باشیم.
کد خبر: ۸۹۶۹۰۶۳
|
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۱


به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت‌الاسلام مجتبی بیرانوند در جمع مردم بیرانشهر که به مناسبت حماسه ۹ دی برگزارشده بود، بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان نظام به سردمداری آمریکای جنایتکار همیشه به دنبال توطئه برای براندازی جمهوری اسلامی بودند که خوشبختانه همه آن‌ها خنثی‌شده‌اند.
وی بابیان اینکه در حال حاضر دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال ضربه زدن به اعتقادات مردم است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری دراین‌باره هشداری لازم را دادند که از آن به‌عنوان شبیخون فرهنگی یادکردند و اینجاست که ما باید در این زمینه هوشیار باشیم.
امام‌جمعه بیرانشهر بابیان اینکه فتنه‌ای که فتنه گران بعد از انتخابات ۸۸ راه انداختند یک توطئه پیچیده بود که فرمانش توسط بیگانگان و میدان‌داری آن توسط بعضی از خواص بی‌بصیرت و تشنه قدرت بود، تأکید کرد: موضوع مطرح‌شدن تقلب در انتخابات سال ۸۸ یک بهانه بود و هدف اصلی آن‌ها براندازی نظام بود.
وی عنوان کرد: ولایت‌فقیه ستون نظام جمهوری اسلامی است که باید حافظ آن بوده و همیشه گوش‌به‌فرمان مقام معظم رهبری باشیم.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار