۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
09:26
کد خبر : 8971926
۱۶:۳۷

۱۳۹۶/۱۰/۱۶
به همت پایگاه مقاومت زینبیه:

برگزاری نشست سیاسی بصیرتی به مناسبت دهه بصیرت

روز پنجشنبه مورخ ۱۴/۱۰/۹۶ نشست سیاسی بصیرتی پایگاه مقاومت زینبیه حوزه شهدا خواهر در محل حسینیه روستای کوشک برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بافق؛ "صادقیان" کارشناس سیاسی در این نشست بیان کرد:‌  امنیت این نظام و کشور در هیچ کجا پیدا نمی‌شود. به برکت حضور رهبری و مردم و نگاه آقا امام زمان که هم دخیل هستند. این سرزمین در امان است. کسی که می‌تواند گناه کند، ولی گناه نمی‌کند کمتر از شهادت نیست، نگاه به نامحرم و نگاه به ماهواره نگاهی حرام است.
وی در ادامه افزود: سوریه محور مقاومت بود. موقعی که به سوریه آمدند همراه ان جنگ عراق را راه انداختند سپس در افغانستان و پاکستان جنگی راه انداختند؛ و همه هدف آن‌ها ایران بود.
صادقیان گفت: تعبیر انقلاب این بود که ما این انقلاب را به تمام دنیا صادر خواهیم کرد. به گفته امام خمینی (ره) سربازان ما در گهواره‌ها هستند. دشمن قصد داشت ۶ ماهه سوریه را بگیرد و تمام. ولی آن طرف قضیه را ندیده بودندباور نداشتند که خدایی هم هست و دست غیب را ندیده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید