۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:25
کد خبر : 8972303
۱۲:۱۵

۱۳۹۶/۱۰/۱۷
سرهنگ رضایی در گفتگو با بسیج:

میزبانی مردم دودانگه از سه شهید خوشنام دفاع مقدس

حسینعلی رضایی میزبانی مردم دودانگه ساری از سه شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس را ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) نشانه ارادت به شهدا و دلدادگی به مکتب سیدالشهدا(ع) دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ پاسدار حسینعلی رضایی در گفتگو با بسیج با بیان اینکه مردم دودانگه با تقدیم بیش از 150 شهید به تناسب جمعیت  روستاهایش همواره در راه اعتلای ارزشهای اسلامی عرق داشته و با مجاهدت و ایثارگری های خود یاور رزمندگان آن عصر و پشتیبان ولایت فقیه در عصر گذشته و حاضر هستند گفت: همزمان با ایام فاطمیه در دومین روز اسفند ماه 96 پیکر پاک سه شهید تازه تفحص شده بار دیگر فضای دیار مازندران به ویژه دودانگه قهرمان را با فضای شهادت دوران دفاع مقدس آشنا خواهد کرد.

مسئول ستاد یادواره شهدای دودانگه ساری با اشاره به محکومیت جریان فتنه و آشوب اغتشاشگران فریب خورده اظهارداشت:  دودانگه از دیر باز و زمان حکومت طاغوت وفادداری به اسلام، قران و اهل بیت (ع) را ثابت کرد و همواره در مواقع نیاز در جهت یاری علمای دین، رزمندگان و اسلام در خطوط مقدم و پشتیبانی گامهای موثر و بزرگی برداشته که مصداق آن تقدیم بیش از 150 شهید از مجموعه روستاها و وجود چندین خانواده سه شهید و دو شهید، جانبازان، رزمندگان و بسیجیان پر شور و شعوری است که حتی علی رغم داشتن مدارج علمی بالا در دانشگاههای تهران راه  جهاد را در لبیک به امر رهبر کبیر انقلاب برگزیدند.

حسینعلی رضایی افزود: جریان اغتشاش و آشوب با مدیریت سلطه گران و قدرت طلبان بدانند مردم ولایتمدار و پیرو مکتب شهادت دودانگه ساری،  گرچه از نارسائیها، تبعیض، فساد اداری و ...، اشرافی گری و سرمایه داری مدیران و مسئولان  و وضعیت بغرنج معیشتی از مسئولان مطالبه حقه دارند، اما دشمن بداند احدی از آشوبگران را تا حد مجازات آسوده نخواهند گذاشت و  امنیت میهن و نظام اسلامی را فدای خواسته های حقه خود نخواهند کرد.

برادر سه شهید رضایی درباره مراسم استقبال و تشییع سه شهید خوشنام دفاع مقدس در منطقه محروم دودانگه ساری ادامه داد: پیکر پاک و مطهر سه شهید دفاع مقدس از ساعت 10 صبح چهارشنبه دوم اسفند ماه وارد مرکز بخش دودانگه شده و از مقابل سپاه (حوزه مقاومت بسیج امام سجاد "ع")دودانگه با همراهی مردم دلداده به مکتب شهدای این بخش تا مسجد جامع فریم شهر مورد استقبال قرار می گیرد.

ریس ستاد یادواره شهدای دودانگه بیان کرد: مراسم وداع با پیکر این شهدا بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء همان روز در مسجد جامع این شهر برگزار و متعاقب آن از ساعت 9 روز پنجشنبه3وم اسفند ماه برابر با 22 جمادی الثانی، آئین تشییع شهدای مطهر تا محوطه موسسه فرهنگی هنری شهدای ثارالله دودانگه واقع در ضلع شمالغربی فریم شهر انجام  و در آن یادمان برای محل زیارت دوستداران مکتب شهدا به یادگار خواهند ماند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، موسسه فرهنگی هنری شهدای ثارالله در بهار سال جاری توسط خیر دودانگه ای در مساحتی بالغ بر یک هکتار  با مدیریت ستاد یادواره شهدای دودانگه تهیه گردید تا زیارتگاهی برای دودانگه ای ها و گردشگران و مهاجران عاشق مکتب سیدالشهدا در این مکان باشد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید