۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
08:55
کد خبر : 8976334
۱۳:۴۸

۱۳۹۶/۱۱/۰۹
یکی از کارآفرینان بسیجی در گفتگو با بسیج:

دولت به طور جدی جوانان را به کارآفرینی تشویق کند     

احسان حاجی جمهوری گفت: دولت به طور جدی جوانان را به کارآفرینی تشویق کنددولت از طریق اعمال خط مشی در وزارتخانه ها و موسسات می تواند موجب شکوفایی کارآفرینی شود.

احسان حاجی جمهوری یکی از کارآفرینان بسیجی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: کارآفرینی موجب بهره مندی مردم و کشورمان می شود. از اینرو قبل از اینکه مردم بتوانند کاری را شروع کنند باید دارای سرمایه، تکنولوژی تسهیلات لازم برای تولید کالا و نیروی کار مناسب باشند.

وی با بیان اینکه آگاهی از نیازهای کارآفرینان و مشاغلی که نیاز به حمایت دارند توسط مسوولان ضروری است افزود:  دولت به طور جدی جوانان را به کارآفرینی تشویق کند  از اینرو بهترین موقعیت را برای تعیین سیاست و طراحی برنامه ها با هدف تشویق و کارآفرینی مدنظر قرار بگیرد.

وی در ادامه بیان داشت: دولت از طریق اعمال خط مشی در وزارتخانه ها و موسسات می تواند موجب شکوفایی کارآفرینی شود.

حاجی جمهوری خاطرنشان کرد: باید دولتمردان کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای کوچک و متوسط را به عنوان موتور محرکه  اقتصادی و اجتماعی در نظر بگیرند که نقش اساسی در فرایند توسعه اقتصادی دارد.

این کارآفرین بسیجی در پایان افزود: بنگاه های کوچک و متوسط در  رشد اقتصادی کشورمان نادیده گرفته شده است. این در حالی است که برای پیشروبودن در این امر ضروری است که کشورمان اقدام به سیساتگذاری و برنامه ریزی های بلندمدت داشته باشد و مشوق ها و شرایطی را به وجود آورند تا از پتانسیل سازنده کسب و کارهای کوچک و متوسط برای رسیدن به رشدی پایدار استفاده کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید