به مناسبت هفته جهانی تغذیه جشنواره "غذای سالم دانش آموزی" در آموزشگاه دخترانه امام حسین(ع) میبد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد ، جشنواره غذای سالم با بیش از 80 نوع غذا در آموزشگاه دخترانه امام حسین(ع) توسط مدیریت و دانش آموزان این آموزشگاه و با حضور دکتر مهدی حفیظی رئیس شبکه بهداشت و درمان و علی اصغر دهقانپور معاونت اداره جهاد کشاورزی میبد برگزار شد.
دکتر حفیظی در حاشیه این جشنواره غذایی بیان داشت: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی و معرفی دانش آموزان با غذاهای سنتی و سالم و ترغیب آنان به مصرف این نوع غذاها و کاهش مصرف غذاهای فست فودی می باشد.
وی افزود: متاسفانه رغبت دانش آموزان به استفاده از فست فودها و غذاهای ناسالم بسیار زیاد است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان میبد با بیان اینکه گرایش خانواده ها به غذاهای فست فودی سلامت دانش آموزان را به خطر می اندازد، گفت: ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی برای سلامت خانواده ها بسیار مهم است. در دنیای امروز مساله تغذیه و رابطه آن با سلامتی و بهداشت بدن اهمیت اساسی یافته است زیرا پایه و بنیان یک زندگی موفق و سرشار از تلاش و سازندگی را تشکیل می دهد.
وی اظهار داشت: این جشنواره در همین راستا و با همکاری مسئولین آموزشگاه و با مشارکت بیش از 120 دانش آموز دوره متوسطه برگزار شد.
دکتر حفیظی در پایان تصریح داشت: جلب مشارکت و واگذاری برنامه ها با حضور دانش آموزان در ابعاد مختلف باید همواره مورد توجه مسئولان آموزش و پروزش و فعالان عرصه تعلیم و تربیت قرار گیرد.
درجوار این نمایشگاه دانش آموزان در کارگاههای آموزشی تدارک دیده شده با نحوه تهیه انواع غذای سالم آشنا شدند.
دکتر حفیظی در حاشیه این جشنواره غذایی بیان داشت: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی و معرفی دانش آموزان با غذاهای سنتی و سالم و ترغیب آنان به مصرف این نوع غذاها و کاهش مصرف غذاهای فست فودی می باشد.
وی افزود: متاسفانه رغبت دانش آموزان به استفاده از فست فودها و غذاهای ناسالم بسیار زیاد است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان میبد با بیان اینکه گرایش خانواده ها به غذاهای فست فودی سلامت دانش آموزان را به خطر می اندازد، گفت: ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی برای سلامت خانواده ها بسیار مهم است. در دنیای امروز مساله تغذیه و رابطه آن با سلامتی و بهداشت بدن اهمیت اساسی یافته است زیرا پایه و بنیان یک زندگی موفق و سرشار از تلاش و سازندگی را تشکیل می دهد.
وی اظهار داشت: این جشنواره در همین راستا و با همکاری مسئولین آموزشگاه و با مشارکت بیش از 120 دانش آموز دوره متوسطه برگزار شد.
دکتر حفیظی در پایان تصریح داشت: جلب مشارکت و واگذاری برنامه ها با حضور دانش آموزان در ابعاد مختلف باید همواره مورد توجه مسئولان آموزش و پروزش و فعالان عرصه تعلیم و تربیت قرار گیرد.
درجوار این نمایشگاه دانش آموزان در کارگاههای آموزشی تدارک دیده شده با نحوه تهیه انواع غذای سالم آشنا شدند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار