خبرگزاری بسیج قزوین: ادبیات تحقیر در خصوص یارانه و مسکن مهر از زبان رییس جمهور به قدری زننده بود که نیازمند پاسخ درست و منطقی بوده تا
آقای رییس جمهور در فضای انتخابات ماندگار نشود و بر خود قبول کند که چهار سال دوم ایشان هم در حال اتمام است و به جز شعار و تحقیر کاری نتوانستند انجام دهند.
مسکن مهر آمال و آرزوی افرادی است که سالها در مدیریت نادرست مسکن کمرشان زیر بار اجاره خم شده بود و هر سال بیش از 50 تا 100 درصد افزایش اجاره بها را با درد و رنج تحمل می کردند و از آنجا که دولت های بعد از جنگ با رویکرد لیبرال و اشرافیگری روی کار آمدند نتوانستند برای قشر مستضعف که برپا کننده انقلاب و مبارزه با ظلم بودند کاری انجام دهند.
به افرادی برخورد می کردیم که به دلیل نداشتن مسکن به طلاق و جدایی و فقر مطلق رسیده بودند و بیش از 70 درصد در آمدشان را برای اجاره بهای مسکن هزینه می کردند اما دولت اعتدال و اصلاح طلبان که با هزار شعار زیبا و عوام پسند روی کار آمدند شعار را ادامه دادند و از دشمنان خیالی و فرضی سخن به میان آوردند .
رییس جمهور محترم در گزارش تلویزیونی خود از مسکن مهر به عنوان قوطی کبریت یاد کرده بود و برخی از همفکران و سلبریتی ها هم از آن به عنوان طویله یاد کرده بودند.
من یک موی کوخ نشین ها را به تمام دنیای کاخ نشین ها نمی دهم این کلام ماندگار امام مستضعفان از یاد مسئولان رفته و نمی دانند که انقلاب و ریاست و کیاست آنها به خاطر جانفشانی این قشر مستضعف و قوطی نشین هستند که به خاطر مدیریت غلط و نادرست از ما بهتران به این روز افتاده اند و به جای عذر خواهی از مستضعفان هر روز با واژه گان ناب و تمسخر آنان را مورد نوازش قرار می دهند.
به عنوان یک مستضعف و قوطی نشین در زاغه و حلبی آباد بنشینم و زندگی کنم ولی در کاخ هایی که با مال حرام و لقمه های نامشروع بیت المال ساخته شده زندگی نکنم!!قصرهایی که با خون هزاران نفر از جوانان این مملکت ساخته شده تا اسلام ناب جاری و ساری شود.
در مسکن مهر زیستن بسیار بهتر است تا لقمه حرام بیت المال را در حلقوم فرزندانی بریزید که با کانال تلگرامی آمد نیوز بر همه مقدسات ما بتازند و طرح آشوب و نا امنی را دامن بزنند و پدر عزیزشان را هم مدیر فرهنگی ارکان حکومت اسلامی نمایید.
راستی آقای رییس جمهور مسکن اجتماعی شما به کجا رسید؟ دوره دوم ریاست جمهوری شما هم دارد به اتمام می رسد، چرا برجام را می آورید و پس از نا کار آمدی به جای حمله به آمریکا که نقض عهد می کند به انقلابیون حمله می کنید؟ چرا شروط رهبر انقلاب را در خصوص ماندن و تایید برجام نادیده گرفتید؟
آنها که در مسکن مهر نشسته اند می دانند که مسکن تامین اجتماعی شما تا انقلاب مهدی هم ساخته نخواهد شد و فقط حرف و شعار است که از صد وعده خوبان یکی وفا نکند و تا امروز هم وعده مسکن تامین اجتماعی شما هم برای مردم وفا نکرده و دولت شما در دوره دوم هم در حال اتمام است اما فقط منتقد هستید که بسیار آزار دهنده بوده و با انتخاب گزینشی از بودجه آن هم به صورت نادرست باعث مشکلات زیادی گردید.
آنان که در مسکن مهر زندگی مبی کنند برادر و یا آقازاده نیستند تا با اختلاس های میلیاردی برای زن و فرزندش در انگلستان میلیاردی پول بفرستد و در لواسان هم کاخ قارون را بسازد. آنان که در مسکن مهر نشسته اندآرزوی زیارت امام هشتم را در دل دارند که در همین مملکت چراغ هدایت و امامت گردیده و توان رفتن به نیویورک و هامبورگ،نورنبرگ و کافه های آلانیا را ندارند.
1002/ت30/ب